Recomandare echipament jerking

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Oct 2010, 10:26

Tristian scrie:Zi un buget totusi si daca bait sau spin. Ce zice Vectrex e destul de ok zic eu. Daca nu la mulineta poti si ABU. La spin are Lamiglas ceva de Muski foarte suparat dar nu stiu la ce pret.
Pretul sa fie cat mai mic :lol: ....
Dar se pare ca rezolv cu Vetrex.... daca nu, mai postez :wink: .

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 14 Oct 2010, 10:39

kzoli scrie: Pretul sa fie cat mai mic :lol: ....
Dar se pare ca rezolv cu Vetrex.... daca nu, mai postez :wink: .
Uita-te si la astea:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-jaxo ... -9981.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-jaxo ... -4170.html

Eu o am pe a doua, imperecheata cu un Abu Abassadeur C4 5601 si-si face treaba. Nici eu n-am vrut sa investesc prea mult in bat, avand in vedere ca toate-s maciuci. La mulineta am fost ceva mai atent.
Cred ca daca le dai un mail la TotalFishing, ti-o comanda ei, chiar daca nu o mai au pe stoc. Atunci cand am luat-o eu pe a mea nici macar nu era in oferta. O "pescuisem" din catalogul Jaxon si TotalFishing mi-au adus-o de la importator.
Daca te hotarasti cumva la una, te sfatuiesc sa o iei pe sora mai mica, daca nu te urci catre 100-120g in aruncare.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 14 Oct 2010, 10:47

Da, pentru inceput e excelent batul, si la pretul pe care-l are...zic eu ca merita.
Eu am inceput cu Penn Millenium Jerkbait, 40-80gr. Super multumit de lanseta. Finisaje excelente, lucrat ca la carte.

CISKO
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CISKO » 23 Aug 2011, 06:37

Aceste produse: mulineta Sert TARA ESTATE si lanseta Cormoran CARB-O-STAR XT JERKBAIT BAITCAST, se merita !

Scrie răspuns