recomandare cutie voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: recomandare cutie voblere
Pana la urma imi iau un fiset(din acela ce nu lipsea din birourile comuniste)si rezolv problema(glumesc).
Oricum,grea problema.Am o geanta de genul indicat de tine,nu chiar atat de mare si nu imi place ca este in permanenta murdara de noroi sau alte alea si cand s-a udat,cu greu se usuca. Are o culoare antijeg dar totusi...
Oricum,grea problema.Am o geanta de genul indicat de tine,nu chiar atat de mare si nu imi place ca este in permanenta murdara de noroi sau alte alea si cand s-a udat,cu greu se usuca. Are o culoare antijeg dar totusi...
pe asta o stiti?
http://tinyurl.com/ow3n5wy
o sa bag mai pe seara niste poze, eu zic ca incap lejer 250 de voblere in cele 3 cutii ... inclusiv voblere f mari
o sa bag mai pe seara niste poze, eu zic ca incap lejer 250 de voblere in cele 3 cutii ... inclusiv voblere f mari
Am gasit o cutie Plano 3700 prolatch stoneaway in care imi incap cam 10 voblere mari. Nu ma deranjeaza daca trebuie sa car cate 2-3 cutii din astea dupa mine la un pescuit de o zi, important e ca incap voblerele.
Gentile Cabela`s au fundull din plastic si inaltat vreo 2-3 cm, deci pot sta fara probleme intr-o baltoaca de 2-3 cm ca se uda doar plasticul, care se si curata foarte rapid. La astea trebuie sa ai grija sa nu le trantesti de pietre pt. ca crapa fundul gentii instantaneu si e mai greu de carpit.
deltaic scrie:Pana la urma imi iau un fiset(din acela ce nu lipsea din birourile comuniste)si rezolv problema(glumesc).
Plano 3700 mie nu-mi mai plac de nicio culoare ... sunt facute dintr-un plastic ieftin, relativ subtire, moale, care pocneste destul de usor ...
Asta este un Plano Pro Latch Utility Box 3731 pocnit de mine:

Plano Pro Latch Utility Box 3731 are 8cm inaltime, pe cand Plano 3700 Prolatch Stowaway are 5cm inaltime
langa mine prietenii mei au mai pocnit doua cutii de genu scapandu-le din mana sau cand au cazut de pe geanta ...
a se observa si cum s-a deformat plasticul(pt ca e moale si prost) ... despartitoarele sar destul de usor pt ca „sinele” care ar trebui sa le fixeze au o forma proasta si nu sunt suficient de late

Cutiile FOX sunt scumpe ... chiar f scumpe ... echivalentul la Plano Pro Latch Utility Box 3731 este Fox Stack n Store 16 comp large-deep(au dimensiuni identice) ... intr-o asemenea cutie incap lejer 300 de gume de 7-12cm

cutia din poza de mai sus este plina pe jumate
pt voblere eu prefer sa le „configurez” in 8 compartimente mari ... in compartimentul de mai jos se afla 6 Slidere de 7cm, 3 Rapale Jointed de 11cm si doua swimbaituri de 13cm ... compartimentul este cam 70% umplut

cam asa sta un Salmo Skiner de 15cm ... cred ca incap 8 voblere de genul intr-un compartiment de genul

plasticul din care facut este f gros - are 2.5mm grosime(spre deosebire de Plano 3700 care are 1.7mm) ... imbinarile sunt f solide

geanta din linkul postat de mine mai sus este facuta dintr-o cordura f buna si are niste cusaturi durabile

pe langa cele 3 cutii mari geanta mai are si o cutie medie(care sta intr-un buzunar lateral) in care-mi tin selectia restransa de voblere de avat ... incap cam 30-40 de voblere de 6-10cm

P.S. gasiti si cutiile separat
Asta este un Plano Pro Latch Utility Box 3731 pocnit de mine:

Plano Pro Latch Utility Box 3731 are 8cm inaltime, pe cand Plano 3700 Prolatch Stowaway are 5cm inaltime
langa mine prietenii mei au mai pocnit doua cutii de genu scapandu-le din mana sau cand au cazut de pe geanta ...
a se observa si cum s-a deformat plasticul(pt ca e moale si prost) ... despartitoarele sar destul de usor pt ca „sinele” care ar trebui sa le fixeze au o forma proasta si nu sunt suficient de late

Cutiile FOX sunt scumpe ... chiar f scumpe ... echivalentul la Plano Pro Latch Utility Box 3731 este Fox Stack n Store 16 comp large-deep(au dimensiuni identice) ... intr-o asemenea cutie incap lejer 300 de gume de 7-12cm

cutia din poza de mai sus este plina pe jumate
pt voblere eu prefer sa le „configurez” in 8 compartimente mari ... in compartimentul de mai jos se afla 6 Slidere de 7cm, 3 Rapale Jointed de 11cm si doua swimbaituri de 13cm ... compartimentul este cam 70% umplut

cam asa sta un Salmo Skiner de 15cm ... cred ca incap 8 voblere de genul intr-un compartiment de genul

plasticul din care facut este f gros - are 2.5mm grosime(spre deosebire de Plano 3700 care are 1.7mm) ... imbinarile sunt f solide

geanta din linkul postat de mine mai sus este facuta dintr-o cordura f buna si are niste cusaturi durabile

pe langa cele 3 cutii mari geanta mai are si o cutie medie(care sta intr-un buzunar lateral) in care-mi tin selectia restransa de voblere de avat ... incap cam 30-40 de voblere de 6-10cm

P.S. gasiti si cutiile separat
Tu crezi ca toti sunt de acord sa care gentalau ala de 20 kg....
Eu prefer cutiile cu inaltime mica, pentru ca tin maxim 2 voblere in compartiment, de multe ori chiar numai unu...
Eu prefer cutiile cu inaltime mica, pentru ca tin maxim 2 voblere in compartiment, de multe ori chiar numai unu...

O data am carat 250 de jiguri de Dunare 6/0 intr-o cutie de genu ... aveau vreo 16kg toate si au ramas compartimente libere ... cutia a rezistat cu brio

Cutii mari, in sensul de adanci, cred ca merg pentru naluci in numar mare si de acelasi tip. Cel putin eu nu suport sa stau sa desfac voblerele cu ancore incalcite. Nu contesc calitatea si capacitatea lor, le- am vazut si sunt convins de rezistenta, pun la indoiala utilitatea lor in conditiile in care prefer sa imi organizez voblerele 
Daca iau cu mine 50 de voblere, vreau sa le vad si sa le scot usor din compartiment.
Acum fiecare e cu piticu lui

Daca iau cu mine 50 de voblere, vreau sa le vad si sa le scot usor din compartiment.
Acum fiecare e cu piticu lui

Faina!
bogdan82 scrie:pe asta o stiti?
eu la fel nu sunt de acord sa pun mai multe voblere in compartiment sa stau sa descalcesc ancore. Pentru mine Plano 3700 este arhisuficien chiar daca iau dupa mine 2-3 cutii...