Recomandare combo salau Dunare

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Dril
utilizator constant
utilizator constant

Recomandare combo salau Dunare

Mesaj de Dril » 10 Mar 2020, 14:18

Salutare! Nu sunt un mare cunosc?tor al echipamentelor de spinning, fiind mai specializat ...s? zic a?a , în stationarul pe curgator. DAR, locuind la aprox 80 de km de Dun?re, merg relativ frecvent chiar ?i iarna când e zapada pe câmp pân? la genunchi ?i Dunarea înghe?at? la mal . Am vreo 3 lansete ieftine de jig ( abu garcia vendeta, un sert ?i o baracuda competitor) ?i a? vrea s? trec pe ceva superior...s? zic . ( salau prind când îl localizez ?i când m?nânc? chiar ?i aceste babauri) ...îmi amintesc c? acum vreo 3 ierni în zilele de Craciun am r?mas f?r? textil pe mulineta si am luat salau pe mono FOX Camosteel de 0.38 mm ... doar la taras f?r? pic de senzitivitate.
A? vrea din partea celor cu experien?? ni?te recomand?ri pt un combo vârf de top pt salau din barc? pe Dunare. Dau pe zona Corabia- Mehedin?i ...în general greutate >20 g la jig. Acum 1 s?pt am dat în ap? de 8 m cu jig de 28 . Buget...v?d pe aici c? un b?? bun e aprox 1800 ron second . Habar nu am ...japoneze , americane etc , pt c? nici nu am în anturaj pescari buni pe jig.
Multumesc!
.......

Dril
utilizator constant
utilizator constant

Re: Recomandare combo salau Dunare

Mesaj de Dril » 10 Mar 2020, 15:04

Am încercat s? nu postez aceast? întrebare ?i s? caut prin subiecte vechi, dar nu am g?sit decât abord?ri mediocre ale subiectului ( lansete cu buget redus).
Ca s? v? face?i o idee, dau la crap pe Dun?re cu Shimano BBLC, TICA ABYSS, FOX Stratos etc.
Pe mine dac? m? întreab? un încep?tor despre un b?? de mal sau barc? pt crap ?tiu imd ce sa.i recomand ca fiind în top.
Exemplu:a) b?? crap Dunare mal pt distan??= varianta scump? prologic fast wather, varianta ieftin? mtx 12
b) b?? mal distan?? scurt? lung telescopic = variant? scump? = BFF Tele Carp ,Maver, Daiwa Apollo model vechi; variant? ieftin? Storm ?i alte chinezarii etc
c) b?? mal distan?? mic? scurt= variant? scump? ron thompshon hard core ?i alte be?e flexibile pe vârf cu rezerv? mare de putere etc etc
Scuze pt off topic!
.......

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Recomandare combo salau Dunare

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Mar 2020, 19:33

mulineta stradic fl sau twin power + lanseta Tailwalk del sol 2 , Matagi custom, St Croix, MHX..buah,,sunt la alegere...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns