Recomandare Bocanci pentru wadersi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
Recomandare Bocanci pentru wadersi
-am achizitionat de curand niste wadersi breathable de la william joseph.. si sunt in cautare de o pereche de bocanci mai ieftini pentru ei, ma poate ajuta careva cu o indrumare, un pret si un dealer? pana acuma am gasit doar bocancii de pe cabelas care sa mi se incadreze in pret.
Salut, eu ti-as recomanda sa-ti iei niste bocanci care sa aiba pe talpa pisla si tinte metalice. Te ajuta foarte mult cind mergi prin apa pe pietre alunecoase. Eu am avut de la cabelas bocancii guidewear si nu mai stiu cum si am fost foarte multumit de ei ( pretul era de vreo 80 dolari). Ideal este sa fie din piele si sa aiba intarituri la calcai si degete, astea fiind necesare pentru protectia piciorului in momentul in care o sa te lovesti in apa de pietre ascutite. Uita-te si pe taimen.pl si bodgangawlik.pl
in rest ... we are the best!
-
- veteran
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
Salut. Eu folosesc de doi ani niste bocanci luati de la Energofish. Sunt marca Vision si costa 220 lei daca intre timp nu s-au scumpit. Sunt foarte multumit de ei...au si pasla pe talpa, atat ca nu au tinte metalice....dar isi fac bine treaba. Nu vreau sa fac reclama, dar ai linkul aici
http://www.energofish.ro/product.php/Bo ... r-II/1749/
http://www.energofish.ro/product.php/Bo ... r-II/1749/
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
-i-am vazut si eu acolo acu 2 zile, dar nu m-a prea incantat poza produsului.. cum e calitatea produsului la banii astia?
ca pana acuma asta imi ramane varianta cea mai usor accesibila
daca ma tin si pe mine 2 ani, atunci fac toti banutii
numarul 11 mi-ar veni bine mie? cu tot cu ciorapul de neopren.. eu in general port 43 la picior

Bocancii iti protejeaza glezna mult mai bine, sunt mai siguri. Du-te la munte in cizme de cauciuc daca nu crezi.Fario_nebunu scrie:Nu inteleg de ce vreti voi neaparat bocanic cand wadersii de regula au incorporate cizme de cauciuc? Cu ce sunt mai buni bocancii decat cizmele? Ca doar si ele au talpa striata si nu cred sa alunece asa rau pe stancile submerse? Eu am wadersi de la Baracuda si nu ma plang...deocamdata cel putin!

Striatiile alea nu ajuta f. mult, eventual pe noroi sau zapada, pasla si tintele fac diferenta sau aderenta materialului.
Oricum nu e o regule, sunt si cu cizme si fara.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Daca vrei second, si nu vad de ce te-ar deranja pentru ca nu-ti bagi piciorul dupa nimeni ( in fond ) poti sa te uiti si pe forum la Luci, la sectiunea ocazii.
Ai mei sunt de la Taimen (made in taiwan) iar feedback-ul este 100% pozitiv, asta daca te bate vre-un gand vis a vis de vre-o comanda la polonezi
Ai mei sunt de la Taimen (made in taiwan) iar feedback-ul este 100% pozitiv, asta daca te bate vre-un gand vis a vis de vre-o comanda la polonezi
-
- veteran
OK, inteleg. Acum daca tot am wadersii astia cu cizme trebuie sa ii valorific, nu? Stiu ca sunt alunecoase pe stancile umede sau ude, poate le pot lipi pasla pe talpa cu ceva gen Poxipol. Tinte metalice nu prea am cum...Daca la vara o sa fac o baie nedorita pe rau de munte o sa stiu cine e vinovatul...wadersii.Tavi scrie:
Bocancii iti protejeaza glezna mult mai bine, sunt mai siguri. Du-te la munte in cizme de cauciuc daca nu crezi.![]()
Striatiile alea nu ajuta f. mult, eventual pe noroi sau zapada, pasla si tintele fac diferenta sau aderenta materialului.
Oricum nu e o regule, sunt si cu cizme si fara.