Recomandare Blank
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare Blank
Va rog as vrea sa achizitionez un blank pt o lanseta de spinning pt jig !
As vrea ceva de la Phenix/ Matagi T-Russel/ sau ceva apropiat !
Lanseta pe care o voi construi va fi folosita pt jig pe balti sa fie dintr-o bucata daca nu si din doua bucati lungime in jur de 7' pina la 17 g se poate si mai jos ,un fast sau exfast !
Va rog o parere de la cei care au asa ceva ,am luat un SCV ,1pcs,pana in 17g de care nu sunt impresionat ...!
Va multumesc anticipat !
As vrea ceva de la Phenix/ Matagi T-Russel/ sau ceva apropiat !
Lanseta pe care o voi construi va fi folosita pt jig pe balti sa fie dintr-o bucata daca nu si din doua bucati lungime in jur de 7' pina la 17 g se poate si mai jos ,un fast sau exfast !
Va rog o parere de la cei care au asa ceva ,am luat un SCV ,1pcs,pana in 17g de care nu sunt impresionat ...!
Va multumesc anticipat !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
Re: Recomandare Blank
Sal Mihaita....nu te-ai mai saturat de bete?....!
Are un amic de-al meu un T Russel pina la 1oz(nu e de balta e de riu Olt)...e o jucarie. Cred ca se poate face si de balta dar e scumpa rau...el a iesit la 16 mil cu ea 7,6 fet din 2 buc.
Astia de la mhx HM AU NISTE BLANKURI SUPERBE,IEFTINE SI BUNE,,,,trage cu ochiul pe acolo si sigur ai sa gasesti ce cauti.
Are un amic de-al meu un T Russel pina la 1oz(nu e de balta e de riu Olt)...e o jucarie. Cred ca se poate face si de balta dar e scumpa rau...el a iesit la 16 mil cu ea 7,6 fet din 2 buc.
Astia de la mhx HM AU NISTE BLANKURI SUPERBE,IEFTINE SI BUNE,,,,trage cu ochiul pe acolo si sigur ai sa gasesti ce cauti.
@ vcalin ,vreau ceva de balta ,maxim 17 g !
- kingofbeasts
- veteran
nu cred ca mai gasesti blank dar ca bat e reusit din descriere . e putin mai finut ca CT 286 de la Sage care , pentru mine e cel mai senzitiv bat pe care l-am pipait.
nu mai spun ca lungimea il face superb pentru pescuitul de pe mal pe balta (in opinia mea desigur).
http://www.antunez.com/epages/ea3294.sf ... 96%20SP%22
ps. n-o sa-ti placa daca esti adeptul parilor
nu mai spun ca lungimea il face superb pentru pescuitul de pe mal pe balta (in opinia mea desigur).

http://www.antunez.com/epages/ea3294.sf ... 96%20SP%22
ps. n-o sa-ti placa daca esti adeptul parilor
@ kingofbeasts as vrea ceva mai scurt ,maxin 2 buc, si un fast sau exfast..!
@ cata_asp este de luat in seama ...mai astept si alte sugestii daca nu vor aparea ma voi opri la el!
Multumesc de informatie dar as fi curios si de un blank de la Matagi...sigur sunt baieti pe aici care au asa ceva..!
Multumesc de informatie dar as fi curios si de un blank de la Matagi...sigur sunt baieti pe aici care au asa ceva..!
- semlecangheorghe
- veteran
Nu am Matagi,dar o sa am..
Unul pentru fintezuri..
Unul pentru fintezuri..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Am gresit...din graba am scris Matagi..ma gindeam la T.Russel..
moderat
moderat
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.