Recomandare blank L/UL

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 07 Oct 2011, 20:28

Eu am avut un Triumph 7' L pana in 14g(2 mil si ceva)si mi-a placut foarte mult cum lucra cu voblere la clean si gume la bibi+strap. Cred ca daca i-as fi pus inele mai bune ar fi fost meserie de bat. Pacat ca s-a rupt intr-un groaznic accident cu haionul masinii :lol: asa ca decat ulx care e 3 mil si ceva din care jumate costa inelele, mai bine un Triumph care e mult mai ieftin si in care daca bagi niste banuti scoti un super bat din el pt ce vrei tu, bun si de curent, bland pe varf insa cu rezerva foarte mare de putere pe talon.
Urasc atarnatorii!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Oct 2011, 20:45

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0

Triumph ala nu cred ca se descurca bine cu 1 g...de care zice draqdevil.
Cu Lovec Rapy de 2 cm(parca un gram are)...si cu fir de 16 , arunc binisor cu ULX. Cu un fir si mai subtire(s-ar preta lejer un 12), sigur se descurca si mai bine.
In fine, deja ii fac pledoarie si defapt nu vreau acest lucru..sunt de parere ca fiecare sa incerce si sa isi dea seama singur, ce ii place, ce ii sta mai bine. Eu sunt multumit pe deplin, de acest bat si face exact ce m-am asteptat eu sa faca..atat. Si nu ma deranjeaza ca scrie pe el Cormoran si nu St.Croix sau Lamiglas. Decat un blank mediocru de la astia cu hype..mai bine un bat corect la pret cinstit.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 12 Oct 2011, 00:43

Cred ca mai bine ar fi sa-ti stabilesti un buget intai si apoi sa alegi un blank/lanseta in acel buget, pentru ca altfel vei primii pareri si pareri, si in loc sa-ti faci o idee despre ce sa-ti cumperi o sa faci un ghiveci.

Daca vrei un blank pentru naluci 0.Xg pana in 3 poate chiar 4g. Cea mai buna optiune din SUA este Phenix, dupa cum a zis si Ene.... Elixer in cazul tau, Mirage-ul nefiind atat de practic cu imbinarea la 1/4 din blank.

Unul si mai bun foarte asemanator cu blancurile lansetelor Pagani de la Megabass este un blank de doar 13 grame de la Matagi de 6'. Se numeste T-Russell TR60 Super Trout-2. Este cuantificat 1.5-3.5g, regular-fast, 2-6lb. Este pana acum cel mai precis blank in lanseuri din cate am vazut, cu o tinuta excelenta. Ceva mai placuta decat Phenix. Intradevar este un blank de 90-98$, comparativ cu un Phenix Mirage 84$ sau cu un Premier UL (care este ceva mai butucanos) 70$ sau cu un blank de Avid UL care este 85.

Blancurile Phenix sau T-Russell sunt ceva mai pretentioase si cam cer niste inele de titaniu, care sunt ceva mai costisitoare ce-i drept.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 12 Oct 2011, 11:26

am scris undeva bugetul(sub 300 lei) dar pana la urma imi cumpar ceva gata montat,un ULX 2.1 1-9 gr....pare cel mai potrivit pt ce vreau eu, e si din 2 pc,are si 2.1 si arunca 1 gr binisor!

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 12 Oct 2011, 11:41

:lol: join the club! :wink:

Scrie răspuns