Recomandare baterie pentru motor electric, zap marine

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Recomandare baterie pentru motor electric, zap marine

Mesaj de tanase_cornel » 09 Mai 2013, 22:58

Dintre cei care aveti ZAP Marine 100 Ah, sunteti multumiti de ea? Sa o cumpar sau dupa un an doi nu mai am ce face cu ea?
Va multumesc anticipat pentru raspuns! :respekt:

florin1948
veteran
veteran

Re: Recomandare baterie pentru motor electric, zap marine

Mesaj de florin1948 » 11 Mai 2013, 14:30

S-a mai discutat mult aici pe seama acumulatorilor pentru motoare electrice. Mi-am mai spus parerea si o mai spun o data : indiferent de marca acumulatorului, un proces de incarcare corect efectuat prelungeste 80 % viata acestuia. Cum multi nu incarca asa cum trebuie acumulatorii, acestia tin destul de putin la randament maxim si apare parerea eronata : asta e o marca proasta !. Am folosit la viata mea tot felul de acumulatori, de la cei de firma pana la "chinezisme"de doi lei si asta-i concluzia certa pe care am tras-o : exploatat corespunzator, si cel mai prost acumulator te duce destul de mult ( mai putin cei cu defecte de fabricatie, care se vad la primul proces de incarcare si trebuie schimbati imediat - garantie )
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Re: Recomandare baterie pentru motor electric, zap marine

Mesaj de tanase_cornel » 11 Mai 2013, 14:59

In primul rand multumesc de raspuns! Aveti dreptate insa pe mine ma intereseaza detaliile legate de aceasta baterie. In principal daca este o baterie de tractiune si daca este deep cicle. Nu imi dau seama din specificatiile producatorului. Sunt convins ca este folosita de unii dintre cei care sunt activi pe acest forum si doream parerea lor.

Scrie răspuns