Recomandare bat stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ia linistit nanoflex 2,4 cw 20-40 g . e excelent : e senzitiv , e usor , e bine lucrat , are rezerva mare de putere . lanseaza bine naluci de la 7 g pina la 45 g . e suficient de lung de pe mal e suficient de scurt pentru barca . se preteaza la stiuca somn avat salau ( salau in special woblere)
uite si niste detalii si un pret ( nu trebuie sa cumperi de aici poti cumpara de unde doresti tu ! link este pentru exemplificare si nu pentru reclama si nici nu trebuie sa asculti musai de mine e doar o recomandare )
http://www.monstru.ro/lansete-dam/175-l ... pin-m.html
uite si niste detalii si un pret ( nu trebuie sa cumperi de aici poti cumpara de unde doresti tu ! link este pentru exemplificare si nu pentru reclama si nici nu trebuie sa asculti musai de mine e doar o recomandare )
http://www.monstru.ro/lansete-dam/175-l ... pin-m.html
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- kingofbeasts
- veteran
lungime totala 46 cmrine scrie:ce lungime are manerul la un nano de 2,4m?
din piciorul mulinetei (dam m 1 ) pina in capat 32 cm
eu am 1,82 cm innaltime si cotorul este mai scurt decit cotul cu 3 cm cu priza pe mulineta intre degetul mic si inelar
@007
imi pare rau pentru tine ca s a scumpit .

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
mi-a sosit DAM Nanoflex Zander spin M, 2.40 ....,
Da e adevărată opinia utilizatorilor ei, la o primă pipăială pot spune că nu e de "zander"(poate doar cu voblere,cicade...), are o acţiune moderat spre rapidă, eu zic că se pretează bine la avat şi ştiucă ; este foarte ... finuţă , subţirică în carne... şi sper ca în viitoarele partide să descopăr - bestia - care zice-se că zace în ea.
încă o dată mulţumiri pentru recomandări.
Da e adevărată opinia utilizatorilor ei, la o primă pipăială pot spune că nu e de "zander"(poate doar cu voblere,cicade...), are o acţiune moderat spre rapidă, eu zic că se pretează bine la avat şi ştiucă ; este foarte ... finuţă , subţirică în carne... şi sper ca în viitoarele partide să descopăr - bestia - care zice-se că zace în ea.
încă o dată mulţumiri pentru recomandări.