recomandare bat spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
recomandare bat spinning
as dori o recommandare la un bat de spinning pentru clean si pastrav de lac la un buget de aproximativ 200 ron.daca santeti amabili sa specificati catre ar fi actiunea si puterea si o marca. am citit mult forumurile si sant cam in ceata .stiu ca trebuie sa fie ULsau L cu actiune moderat fast de putere 1-9 gr dar nu stiu o marca mai buna .in principal as dori-o pentru clean pe lac de acumulare dar ma mai duc si la muntela pastrav pe paraie cu linguri mici de 00 si 0,1 multumiri
Re: recomandare bat spinning
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=12506
ULF daca arata bine .. atunci cu spor
merita ..
unde vrei sa mergi cu ea?
tarnita belis?
merita ..
tarnita belis?
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
-
- utilizator nou
da in principal pe Belis dar ma mai duc si la pastrav pe paraie de munte si pe lacuri de acumulare la Lesu, cautam un compromis sau asta nu stiu ,daca ambele specii pot fi pescuite cu aceleasi caracteristici ale batului.sincer as prefera un bat nou stiu ca are garantie,ma indoiesc ca daca iau unul second daca patesc ceva cu el si nu e vina mea o sa mi-l schimbe cineva
Ai putea incerca un procyon de la Daiwa.. care e pana in pretu ala , sau black bull de la cormoran
din barca poti pescuit cu bat scurt.. si cu ce latime are valea iadului , nu prea iti tre lung
Spor si fir intins
din barca poti pescuit cu bat scurt.. si cu ce latime are valea iadului , nu prea iti tre lung

Spor si fir intins
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
-
- utilizator nou
ma poate ajuta cineva cu marcile .cat de cat .e cormoranul mai bun decat daiwa sau jaxon.am gasit un shimano clarus de 1.95M cu acitune fast de putere3-15g.in privinta marcilor care ar fi mai bune?actiuna fast se preteaza la clean si pastrav?
sau ar trebuisa ma orientez la un medium fast.mai am un ron thompson cu actiune fast de putere7-21g
sau ar trebuisa ma orientez la un medium fast.mai am un ron thompson cu actiune fast de putere7-21g

idea e ca la clean nu prea dai cu voblere mai mari de 5-6 grame .. parerea mea.. , la pastrav nici atat
deci daca vrei ceva exact pentru asa ceva ia ceva pt asa ceva. actiunea moderat-fast zic eu e cea mai buna pt voblere , repet parerea mea , 7-21 e mult prea mult zic eu..
actiunea e pt naluci.. nu pt specii

cred ca clarusu e facut pt americani .. sa nu fie prea tare.. l-ai vazut ? mergi la un magazin..

daca tot nu esti decis.. iti arat cam ce folosesc eu sa iti faci o idee..

Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Clarusu e prea tzapan....Cormoran ulf e ok,chiar si ul black bull te coafeaza...
-
- utilizator nou
mersi am gasit la pastravul un ulf spin 2.05M actiune fast,putere : 3-15g, la 215.ron.se poate inchidemynu_cs scrie:http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=12506
merita ..
tarnita belis?