recomandare bat de low buget
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ovi_vl
- utilizator constant
salutare! as avea si eu nevoie de sfatul cunoscatorilor in legatura cu urmatorul meu bat de spining. sa nu ma intrebati ce specie vizez ... deci vreau un bat all-around (stiuca,shalau,avat) sa zic asa. pana acum m am orientat la :
-Energoteam Excalibur Spin 2,4 sau 2,7 (la 2,7 ma ingrijoreaza puterea de aruncare 30-60)
-Cormoran Black Bull HC Jigg, 2,7m, 7-28gr (dupa cum scrie pe ea este pt jigging asta inseamna ca nu pot da si cu voblere/lingurite?)
-Berkley Cherrywood 2,7m/9-28 grame(am auzit ca se duc inelele de la textil)
-Shimano Catana Spinning BX 270 M (nu prea stiu multe despre ea)
Detin o mulineta cormoran rodeo gti 3000 destul de mare si pana acum a stat tot pe un bat de 2,7 dar daca sunteti de parere ca nu e nici o problema in a o pune pe un bat de 2,4 sunt deschis la propuneri. Limita buget < 200 ron
-Energoteam Excalibur Spin 2,4 sau 2,7 (la 2,7 ma ingrijoreaza puterea de aruncare 30-60)
-Cormoran Black Bull HC Jigg, 2,7m, 7-28gr (dupa cum scrie pe ea este pt jigging asta inseamna ca nu pot da si cu voblere/lingurite?)
-Shimano Catana Spinning BX 270 M (nu prea stiu multe despre ea)
Detin o mulineta cormoran rodeo gti 3000 destul de mare si pana acum a stat tot pe un bat de 2,7 dar daca sunteti de parere ca nu e nici o problema in a o pune pe un bat de 2,4 sunt deschis la propuneri. Limita buget < 200 ron
- ovi_vl
- utilizator constant
iti multumesc pentru parere,chiar eram hotarat pe excalibur ul ala,o sa mai cercetez si inca mai astept sfaturile voaste,lanseta o sa o achizitionez in cursul saptamanii viitoare. Imi poate spune si mie cineva unde gasesc black knight in buc? ca pe net observ ca nu prea se gasescdraqdevil scrie:Ce vrei tu,chiar asa allround e mai greu,dar totusi incearca un capture black knight sau un spin blade....Nu te sfatuiesc sa dai banii pe excalibur sau pe cormoranu ala...
- bogdan_mihu
- senior
-
- veteran
de asta am si eu . Clar nu pentru incepatori. E un bat excelent la stiuca cu naluci grele si foarte grele. Nu ii se duc inele din cauza de textil.
Iti trebuie ceva de 2,40 pe 20-40 grame de care vrei tu ca diferentele sunt destul de mici intre ele.
de asta am si eu . Clar nu pentru incepatori. E un bat excelent la stiuca cu naluci grele si foarte grele. Nu ii se duc inele din cauza de textil.
Iti trebuie ceva de 2,40 pe 20-40 grame de care vrei tu ca diferentele sunt destul de mici intre ele.
the angler is catching xxx, not by the lure
Eu ti-as recomanda, ca bat all-round, Cormoran TR4. E de departe cea mai potrivita alegere in gama de pret (second hand).
Si ca sa iti exemplific, eu am varianta de 2.4 8-45g, si am pescuit cu ea, in ordinea asta: avat, salau stiuca.
Arunca foarte bine naluci grele si se descurca exceptional cu naluci usoare.
Un bat destul de senzitiv, cu putere mare pe talon. Am scos taras din Lacul Morii, un scaun ud de masina, care, fara exagerare, avea pe putin 20 de kg.
Eu sunt convins ca daca il iei, nu o sa iti para rau.
In afara de asta, are maner split
, este extrem de usor si foarte important, foarte comod la pescuit.
Si ca sa iti exemplific, eu am varianta de 2.4 8-45g, si am pescuit cu ea, in ordinea asta: avat, salau stiuca.
Arunca foarte bine naluci grele si se descurca exceptional cu naluci usoare.
Un bat destul de senzitiv, cu putere mare pe talon. Am scos taras din Lacul Morii, un scaun ud de masina, care, fara exagerare, avea pe putin 20 de kg.
Eu sunt convins ca daca il iei, nu o sa iti para rau.
In afara de asta, are maner split

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
t adrian poate ne spui si ce fir ai folosit cand ai tras din apa scaunul ala si ud si de 20kg!
nu de alta dar sa-l folosim si noi

nu de alta dar sa-l folosim si noi