http://www.tica-rollen.de/main/index.ph ... ,0,0,1,0,0
later edit:
cred ca m-am decis

http://www.tica-rollen.de/main/index.ph ... 49,0,0,1,0
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
inelele sint Fuji Alonite cu un singur picior.Iti poate da detalii Calone incepind cu saptamina viitoarerazvan cristescu scrie:si daca v-ati bagat asa tare pe StCroix,este si varianta Avid Salmon tot,8`6",1/2-2 oz,practic aceleasi caracteristici dar din grafit SC3 care e mai senzitiv decat SC 2.Acum nu stiu ce inele are,daca sunt pe 2 picioare eu le-as schimba si as pune Fuji Sic YSG Concept.
mihai.f scrie:inelele sint Fuji Alonite cu un singur picior.Iti poate da detalii Calone incepind cu saptamina viitoarerazvan cristescu scrie:si daca v-ati bagat asa tare pe StCroix,este si varianta Avid Salmon tot,8`6",1/2-2 oz,practic aceleasi caracteristici dar din grafit SC3 care e mai senzitiv decat SC 2.Acum nu stiu ce inele are,daca sunt pe 2 picioare eu le-as schimba si as pune Fuji Sic YSG Concept.
sportex black arrow are din astea cu un singur picior?mihai.f scrie:inelele sint Fuji Alonite cu un singur picior.Iti poate da detalii Calone incepind cu saptamina viitoarerazvan cristescu scrie:si daca v-ati bagat asa tare pe StCroix,este si varianta Avid Salmon tot,8`6",1/2-2 oz,practic aceleasi caracteristici dar din grafit SC3 care e mai senzitiv decat SC 2.Acum nu stiu ce inele are,daca sunt pe 2 picioare eu le-as schimba si as pune Fuji Sic YSG Concept.
Tavi scrie:mihai.f scrie:inelele sint Fuji Alonite cu un singur picior.Iti poate da detalii Calone incepind cu saptamina viitoarerazvan cristescu scrie:si daca v-ati bagat asa tare pe StCroix,este si varianta Avid Salmon tot,8`6",1/2-2 oz,practic aceleasi caracteristici dar din grafit SC3 care e mai senzitiv decat SC 2.Acum nu stiu ce inele are,daca sunt pe 2 picioare eu le-as schimba si as pune Fuji Sic YSG Concept.
ma zapaciti.
Nu am gasit pe siteul St. Croix Avid 8`6",1/2-2 oz
Exista in schimb Wild River 8`6",1/2-2 oz
Banuiesc ca destre Wild River vorbiti, nu?
habar nu am de Sportex ce inele arejohnnybravo scrie:sportex black arrow are din astea cu un singur picior?mihai.f scrie:inelele sint Fuji Alonite cu un singur picior.Iti poate da detalii Calone incepind cu saptamina viitoarerazvan cristescu scrie:si daca v-ati bagat asa tare pe StCroix,este si varianta Avid Salmon tot,8`6",1/2-2 oz,practic aceleasi caracteristici dar din grafit SC3 care e mai senzitiv decat SC 2.Acum nu stiu ce inele are,daca sunt pe 2 picioare eu le-as schimba si as pune Fuji Sic YSG Concept.