Recomandare barca pneumatica - max 2,30 m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare barca pneumatica - max 2,30 m
Sunt in cautarea unui pneumatice de maxim 2,30 m, material cat mai bun, obligatoriu podina din Al. Daca are 3 camere de aer fara chila, e perfect.
Re: Recomandare barca pneumatica - max 2,30 m
Sau macar sa aflu ce materiale sunt acum mai bune. Ma gandesc ca o combinatie de tesatura dubla si 4 straturi de polyvinylchlorid (PVC) nu e cea mai buna varianta, sau este una ok?
Daca ai posibilitatea sa cumperi termosudata nu lipita o sa tina mai mult lipiturile din cate stiu zodiac si bomber au barci termosudate dar atentie nu toate.La noi pe piata toate sunt lipite
Am citit despre ele dar nu stiu exact care sunt modelele in cauza, macar sa stiu dupa ce sa ma uit. Daca ma poate lumina cineva, ar fi perfect. Am folosit acum ceva timp o barca Metzeler care parea o coaja dar cred ca avea exact aceasta tehnologie, termosudarea.
La Zodiac pe sait gasesti care sunt tremosudate si care sunt lipite
Am vazut, multam'. Preturile nu sunt chiar atragatoare, mai cautam si alte variante. 

Am rezolvat-o cu barca, acum vreau sa mai fac niste modificari. O sa deschid topic separat.
- hegedusalin
- veteran
De care ai luat?
Quicksilver Mercury 200
- hegedusalin
- veteran
Sunt curios cat de stabila e o barca asa de mica. Banuiesc ca iesi si pe baraje cu ea...