RECICLAREA,REFOLOSIREA ,REINTREBUINTAREA SILICOANELOR
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
RECICLAREA,REFOLOSIREA ,REINTREBUINTAREA SILICOANELOR
ce faceti cu shadurile,gruburile etc de silicon rupte,ciupite etc. in timpul partidelor de pescuit?
am foarte multe silicoane care ,teoretic,ar trebui aruncate.
poate cunoaste cineva o metoda,sau mai multe,prin care se pot refolosi ,reconditiona etc.
am foarte multe silicoane care ,teoretic,ar trebui aruncate.
poate cunoaste cineva o metoda,sau mai multe,prin care se pot refolosi ,reconditiona etc.
- Torescu Octavian
- senior
-
- utilizator constant
daca citeai mai cu atentie ,ai fi observat ca am mutat topicul aici si am spus sa -l stearga un moderator de acolo.luci_t scrie:ti-am raspuns pe cealalta postare, dar pls nu mai posta peste tot aceeasi intrebare.
Le arunc la gunoi, ce sa fac altceva cu ele?? De obicei plasticele raman fara cozi..
sa le arunc nu e greu,intrebam daca exista vreo metoda prin care se pot reconditiona. daca tu nu cunosti vreuna ,le poti arunca linistit.eu vreau sa aflu altceva...
-
- utilizator constant
merge si super-glue !!torescu octavian scrie:cumpara un pistol de lipit si cand nu ai ce face combinale intre ele.ia cozile de la cele care au corpul bulit si punele pe cele care au corpul bun.salaul nu se uita cu lupa![]()

Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
-
- utilizator constant
ai incercat sa le lipesti cu super -glue si te-au tinut macar 1 zi de pescuit ?BaTMaN scrie:merge si super-glue !!torescu octavian scrie:cumpara un pistol de lipit si cand nu ai ce face combinale intre ele.ia cozile de la cele care au corpul bulit si punele pe cele care au corpul bun.salaul nu se uita cu lupa![]()
daca e asa, e cea mai comoda si ieftina solutie.
Am incercat?!!! Am folosit aceasta metoda de N ori,si stii ceva ?... chiar functioneaza !!!ADY WUNDERKIND scrie:ai incercat sa le lipesti cu super -glue si te-au tinut macar 1 zi de pescuit ?BaTMaN scrie:merge si super-glue !!torescu octavian scrie:cumpara un pistol de lipit si cand nu ai ce face combinale intre ele.ia cozile de la cele care au corpul bulit si punele pe cele care au corpul bun.salaul nu se uita cu lupa![]()
daca e asa, e cea mai comoda si ieftina solutie.

Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !