real four concept
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
real four concept
ce mama dracu mai e si asta? in materie de mulinete?
e de marketing...sau... e pe bune?
e clar...am imbatranit si......
e de marketing...sau... e pe bune?
e clar...am imbatranit si......
Daca e vorba de Daiwa:
http://www.daiwa-cormoran.info/dw/en/0/ ... etails.htm
Pt mine cel mai important este "cross winding" dar nici celelalte nu sunt de lepadat!
http://www.daiwa-cormoran.info/dw/en/0/ ... etails.htm
Pt mine cel mai important este "cross winding" dar nici celelalte nu sunt de lepadat!
RX6 & Daiwa SS owner!
-
- veteran
Voi chiar nu ati pescuit cu mulinete Daiwa real 4 si clase inferioare?Diferenta se vede,dar mai ales se simte dupa ce folosesti mai mult timp o mulineta R4 si merge la fel ca si noua.Sint si alte mulinete bune,nu ma refer la Shimano,dar nu am avut timp sa le folosesc mai mult timp,sa vad cum rezista la uzuralaurul scrie:fissss... gaselnita de mk...parerea mea!
-
- veteran
- philiphito
- utilizator constant
CRED CA AVEM UN SOI DE MANDRIE SI NE PIERDEM MULT IN DETALII!!Normal ca echipele de ingineri la proiectare la firme de renume sa scoata mereu gaselnite noi care sa imbunatateasca performantele sculelor produse!!depinde si ce vrei tu personal de la ele!!
eu unul am o daiwa (mg 9050h)--care are peste 20ani,shimano re5000-tot cam pe acolo---insa am si un dam quik de 2000 de prin 96!si toate functioneaza impecabil!
in rest:qd spool,dina balance,magnesium body,,air bail,digtwist buster,magnetic break control ,ighear,isotope holes on spool.--sunt inovatii!!!
doar cine n-a prins neptun,delfin,rulex, delta crede ca toate chestiile astea sunt fite!!
eu unul am o daiwa (mg 9050h)--care are peste 20ani,shimano re5000-tot cam pe acolo---insa am si un dam quik de 2000 de prin 96!si toate functioneaza impecabil!
in rest:qd spool,dina balance,magnesium body,,air bail,digtwist buster,magnetic break control ,ighear,isotope holes on spool.--sunt inovatii!!!
doar cine n-a prins neptun,delfin,rulex, delta crede ca toate chestiile astea sunt fite!!

- semlecangheorghe
- veteran