salutare,
am reusit din pacate sa-mi rup un bat din neatentie pe balta vlahii si inca nu ma lasa sufletul sa-l fac batator de covoare...
http://xxx.ro/produse-rapitor/lanse ... fast-10430
asta e batul, eu am ramas doar cu cotorul intact.
ma frustreaza faptul ca-l cumparasem cu 3 saptamani in urma si era a doua iesire cand i-am facut varful tandari.
intrebarea mea este daca are cineva vreun sfat cum pot sa-l fac din nou functional / daca pot lua un varf de undeva, daca se poate face custom si sa merite totodata, ideea e ca as vrea sa scot un bat extra fast pentru gume. ceva maxim 25g.
am sunat la xxx si mi-au zis ca nu pot aduce varfuri special pentru lanseta asta ca nu se fabrica separat.
multumesc anticipat pentru sfaturi
"reabilitare" lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
Re: "reabilitare" lanseta
Nu prea mai ai ce-i face din pacate. Alt varf cu aceleasi caractersitici (conicitate, putere, elasticitate, actiune) desi teoretic s-ar putea gasi practic e mai greu ca n-ai unde sa vezi fizic jumatati de blankuri. Singurul lucru ce se poate face e sa tai deasupra cotorului (la lungime de-un spigot) si sa-l mufezi intr-un blank de 6 picioare lipit fest (evident blankul ales astfel incat sa intre peste el) si , recuperand si inelele de pe el (ca vad ca are Fuji K alconite)sa-ti faci un bat dintr-o bucata limitand investitia la blank si manopera (in cazul in care nu iti faci singur operatia). Evident asta presupunand ca iti place manerul asa cum e si iti vine bine pe mana.
- razvan ulmeanu
- utilizator nou
Ce inseamna mai exact ca este varful tandari?
In cate bucati este rupt? La cati cm fata de varf?
In cate bucati este rupt? La cati cm fata de varf?
King of beats, multumesc pentru sfaturi. Intre timp mi-am luat Sakura 662XH, dar totusi parca as fi readus la viata si Pontoon pentru gume.
Razvan - s-a rupt in doua bucati, una s-a dus pe fir in apa (agatasem destul de jos intr-un lemn) iar partea de jos a ramas infipta in cotor. Am taiat firul si n-am mai recuperat varful varfului, ca sa zic asa.
Razvan - s-a rupt in doua bucati, una s-a dus pe fir in apa (agatasem destul de jos intr-un lemn) iar partea de jos a ramas infipta in cotor. Am taiat firul si n-am mai recuperat varful varfului, ca sa zic asa.
-
- veteran
bogdanteo scrie:King of beats, multumesc pentru sfaturi. Intre timp mi-am luat Sakura 662XH, dar totusi parca as fi readus la viata si Pontoon pentru gume.
[
Din cele ce spui , este posibil sa o readuci la viata montand un varf ( blector) pe bucata de varf ramasa . Exista varfuri pline de diferite dimensiuni si actiuni care se comporta bine la spining. Am reparat mai multe lansete in felul acesta si nu au iesit rau deloc.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.