Lera de 0,70mm intra usor intre rotor si carcasa,

Lera de 0,90mm intra usor in corpul mulinetei si varful ei atinge angrenajul hipoid

se vede cu usurinta fanta din partea dreapta si nu mai spun ca este viciu de fabricatie, ci ca asa a fost gandita sa fie acolo...

evidentiez problema cu o fotografie sugestiva, deci atat spatiu este acolo...

Dupa ce am curatat mulineta si am gresat componentele, am confectionat acea garnitura alba, dintr-un material elastic, spongios cu rol de etansare si am lipit-o de carterul mulinetei. Aceasta operatiune este simpla si este la indemana oricui. Astfel este impiedicata patrunderea impuritatilor in mulineta.
Cei care au acest tip de mulineta pot astfel evita preventiv ajungerea in impas precum proprietarul acestei mulinete. El a transportat mulineta in geanta, dar pe fundul acesteia era nisip/praf si pana la destinatie, mulineta a devenit inutilizabila.
Cu ocazia acestei postari vreau sa fac precizarea ca scopul prezentei mele pe acest forum este acela de a face schimb de informatii cu dumneavoastra si de a ne completa reciproc cunostintele. Nu am intentia de a initia vreo afacere, de a face bani sau de a-mi atrage clientela din randul colegilor de forum. De aceea, am si refuzat (cu o singura exceptie) solicitarile legate de service ale unor colegi de forum pe mesageria privata si le multumesc pentru intelegere. Ma limitez la dialogul pe care il am cu dumneavoastra si ma bucur cand acesta este constructiv.
Daca informatiile legate de subiectul topicului vor ajuta pe cineva in a se feri de probleme, atunci ma bucur si postarea mea si-a atins scopul. Va multumesc pentru atentie si va doresc pescuit placut si probleme cat mai putine. Rew.