Deoarece am gasit doar un raspuns legat de acest bat , vreau sa va rog pe cei care aveti acest bat sa dati ceva detalii depsre el ...Cum este lucrat, echilibrat, actiune, comportament ,chestii de genul asta .Se poate da cu el sa zicem cu jig de 20-25 g pe curent ?
Va multumesc anticipat.
Rapture black power 2,74 15-50g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Rapture black power 2,74 15-50g
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Re: Rapture black power 2,74 15-50g
Nimeni nu o are? 

Zamfi scrie:...
Cum este lucrat
Este chiar prea bine lucrata, foarte placuta la privire, mandrina si inele Fuji (cel putin asa sunt marcate

Da pot spune ca este si echilibrata, cu mulineta mea Sasame Curiomax GR 1045 centrul de greutate este chiar in fata manerului, deci cu una mai mare se poate deplasa chiar spre mandrina.Zamfi scrie:... echilibrat
Ranga spre super rangaZamfi scrie:......actiune
Bun, placut.Zamfi scrie: comportament
Eu zic ca fara probleme.Zamfi scrie:.Se poate da cu el sa zicem cu jig de 20-25 g pe curent ?
Ca idee in pozitie orizontala cu un jig de 40gr. (fara plastic) sageata este de 7cm cu un plumb de 140gr. sageata este de 25cm.
Cu placere.Zamfi scrie:....Va multumesc anticipat.

DM scrie:Zamfi scrie:...
Cum este lucrat
Este chiar prea bine lucrata, foarte placuta la privire, mandrina si inele Fuji (cel putin asa sunt marcate) , split grip eva cu marcaj rapture, foarte usoara.
Da pot spune ca este si echilibrata, cu mulineta mea Sasame Curiomax GR 1045 centrul de greutate este chiar in fata manerului, deci cu una mai mare se poate deplasa chiar spre mandrina.Zamfi scrie:... echilibrat
Ranga spre super rangaZamfi scrie:......actiune
Bun, placut.Zamfi scrie: comportament
Eu zic ca fara probleme.Zamfi scrie:.Se poate da cu el sa zicem cu jig de 20-25 g pe curent ?
Ca idee in pozitie orizontala cu un jig de 40gr. (fara plastic) sageata este de 7cm cu un plumb de 140gr. sageata este de 25cm.
Cu placere.Zamfi scrie:....Va multumesc anticipat.
Asa arata un raspuns la subiect

Multumesc foarte mult pentru raspuns. Acum l-am citit. Intre timp am intrat deja in posesia ei
Era o ocazie ,SH si nu m-am putut rabda! In sensul ca in momentul cand am pus mana pe ea nu am mai putut sa o las jos!
Si ,da este cu inele fuji si mandrina la fel ...Lucru trecut de altfel si in catalogul Rapture .Si este varful de gama de la Rapture
Ps: asta a mea a tras de un "somotel" in Italia de a facut-o covrig! Deci este si probata!

Era o ocazie ,SH si nu m-am putut rabda! In sensul ca in momentul cand am pus mana pe ea nu am mai putut sa o las jos!
Si ,da este cu inele fuji si mandrina la fel ...Lucru trecut de altfel si in catalogul Rapture .Si este varful de gama de la Rapture

Ps: asta a mea a tras de un "somotel" in Italia de a facut-o covrig! Deci este si probata!

ce spuneai domnu de achizitia de scule si unelte pt pescuit??
nuuuu, tu nuu,
doar pe asta ca deh, e bine sa il (o ) ai acolo ca nu se stie

bag seama ca te pregatesti de "primavara" si de "pietre sau bolovani"

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

In orice caz ai sa fii surprins de ce stie lanseta asta sa faca...Pe bune! Si aveam eu un fix cu o lanseta mai puternica , de pe mal...Pfuuuiii nu mai vine primavara!!!