Pestii nu au de unde sa stie ca nalucile sunt pt. apa sarata sau dulce si nici nu prea ii intereseaza.
Daca era altfel eu nu prindeam o gramada de calcani si red xxx cu bass assassin curly shad(care e pt. pesti de apa dulce mai mici ,"pan xxx"),sau nu prindeam multi pastravi de mare cu voblerele trimise de DADY,voblere ce au facut de ras voblere YO-ZURI(nu cele asteptate de cel ce locuieste pe str.ZIZINULUI si care nu mai vin....) si LUCKY CRAFT,desi DADY le-a proiectat in special pt. clean.
Culmea e ca aici majoritatea pescarilor sunt atat de limitati incat nici nu-si pot inchipui ca o naluca de apa dulce poate fii f. prinzatoare in apa sarata sau invers,sau ca poti prinde peste mare si cu o naluca mai mica ,nu e "musai "o naluca mare....
Dupa cum vad ,s-ar parea ca voblerele YO-ZURI ajung mai repede din America decat din Timisoara asa ca aviz amatorilor....
Jean Scurtu
Rapala x-rap
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nea jeane,
majoritatea pescarilor de aici da la caras cu pufulete
hai sa nu vorbim de majoritati........
impartirea pe freshwater si saltwater vine de la modul in care producatorul a gandit gama de produse
asta nu inseamna nimic in realitate
exista 1 milion de naluci si ramane la latitudinea si inspiratia pescarului pe care o foloseste
majoritatea pescarilor de aici da la caras cu pufulete
hai sa nu vorbim de majoritati........
impartirea pe freshwater si saltwater vine de la modul in care producatorul a gandit gama de produse
asta nu inseamna nimic in realitate
exista 1 milion de naluci si ramane la latitudinea si inspiratia pescarului pe care o foloseste
[quote="Jean Scurtu"]cu voblerele trimise de DADY,voblere ce au facut de ras voblere YO-ZUR si LUCKY CRAFT,[/quote]
Lucru asta poti sa-l spui la baietii de pe forum , da nu mie . Daca spui pesti atunci zic si eu ca prind la cocolos si la varga , si atunci fac de ris restul sculelor si momelilor , pentru ca prind pesti .
Fir Intins!!!
Lucru asta poti sa-l spui la baietii de pe forum , da nu mie . Daca spui pesti atunci zic si eu ca prind la cocolos si la varga , si atunci fac de ris restul sculelor si momelilor , pentru ca prind pesti .
Fir Intins!!!
[quote="SF"][quote="Jean Scurtu"]cu voblerele trimise de DADY,voblere ce au facut de ras voblere YO-ZUR si LUCKY CRAFT,[/quote]
Fir Intins!!![/quote]
Nu vreau sa se inteleaga gresit , cum ca nu te cred ca ai prins . Insa in mare is pesti si pesti , si sa afirmi ca voblerele Daddy fac de ris in pescuit marin pe Yo-zuri si Lucky Craft ii cam mult. Te cred ca tu ii faci de ris pe altii care-s pe mal si pazesc apa , da asta cu voblerele nu o inghit .
Fir Intins!!!
Fir Intins!!![/quote]
Nu vreau sa se inteleaga gresit , cum ca nu te cred ca ai prins . Insa in mare is pesti si pesti , si sa afirmi ca voblerele Daddy fac de ris in pescuit marin pe Yo-zuri si Lucky Craft ii cam mult. Te cred ca tu ii faci de ris pe altii care-s pe mal si pazesc apa , da asta cu voblerele nu o inghit .
Fir Intins!!!