Rapala X-Rap Shad

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ravenheart
veteran
veteran

Rapala X-Rap Shad

Mesaj de ravenheart » 14 Mai 2007, 19:24

tocmai am primit pe mail o prezentare de la rapala referitoare la noul model X-Rap Shad. A mai vazut careva aceasta prezentare? Ce parere aveti asa la o prima vizionare la modul cum lucreaza voblerul? Cam la ce ar fi bun in apele noastre?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 14 Mai 2007, 20:17

Super bun!

E un suspending, lucreaza bine atat pe recuperare continua, cat si jerkuit. Se fabrica in cateva lungimi si modele pt adancimi de scufundare diferite. Unul din cele mai bune Rapala pana acum, cu toate ca nu-i balsa. Se arunca foarte bine. Daca iti plac culorile noi holografice - X-Rap-ul are o gama larga de culori interesante. Pana acum am prins stiuca si bass cu ele dar sunt sigur ca-i bun si la avat.
Am cateva in trusa, unul din ele l-am plantat intr-un copac zilele trecute. Il admir zilnic "acolo sus..."

Definitiv, merita incercat!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 14 Mai 2007, 21:21

onesti, nu era vorba de X-rap (simplu, deep sau magnum) ci de "X-rap Shad", am primit si eu mailul de la Rapala si l-am vazut chair daca la ei pe site nu apare inca. Este un model nou, inca nu cred ca o sa-l gasesti in magazine dar sigur curand o sa apara.

Asta-i:

Imagine

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 14 Mai 2007, 22:11

mea culpa!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 14 Mai 2007, 22:54

Nici o problema :lol: :lol: :lol:

Cat despre x-rap (cel simplu, de 10) mi se pare ca e super la stiuca, insa jerkuit nu pe tractare liniara. Posibil ca si cel de 12 sa fie si mai bun, inca nu-l am, da e pe lista :D

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 15 Mai 2007, 15:48

singurele de la rapala care mi se par a fii cele mai bune pt stiuca sunt poperele,pt ape cu fff multe agataturi,in rest folosesc Salmo cu barbete modificate,m-ar durea inima sa modific barbeta la un rapala si sa vad ca nu mai bate bine!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 16 Mai 2007, 20:06

Cineva l-a plagiat pe Ravenheart si a deschis vreo doua topicuri cu acelasi titlu pe Tackletour. :lol:
Se pare ca peste tot e asteptat cu interes noul vobler X-Rap Shad.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 21 Mai 2007, 22:03

ma asteptam la mai multe pareri... stie cineva cand apare pe piatza la noi? as fi tare curios sa-l incerc
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 20 Iul 2007, 21:58

Ieri mi-am luat primul X Rap Shad culoare perch si-l voi proba maine pe lac. Sper sa mearga la fel de bine ca X-Rap-ul clasic. Va tzin la curent cu evolutzia.

Odata cu el am luat si un Rapala Minnow culoare Yellow Perch. Asta imi place mai mult cum arata. E din balsa si are urme ale "imperfectziunilor handmaker-ilor".

http://www.rapala.com/products/luresdet ... salt=Fresh

Scrie răspuns