Rapala Magnum
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Rapala Magnum
A obtinut cineva rezultate notabile cu Magnum? . Cu citiva ani in urma am cumparat unul de 16 grame si lungime de vreo 8-9 cm,cu barbeta metalica. Acum in magazine si cataloage , cel mai mic e de 11 cm si 24 de grame.Imi plac soliditatea si castabilitatea lor dar totusi e prea mult (pentru mine).
barbeta metalica ??????
in rest la fel am observat si eu ca pe mures pe 9 cm e destul de marisor. Am un vobler de genul asta dar pana acum nimic. Aici intervine teoria urmei (desi se aplica in general la table si rotative) se poate aplica si la voblere.
Conform acestei teori (care este solid documentata) orice naluca trasa prin apa creaza o urma prin apa mai mare decat marimea naluci deci daca ai o naluca de 9 cm atunci urma ar fi de 10-11 cm cea ce de luat in considerare.
in rest la fel am observat si eu ca pe mures pe 9 cm e destul de marisor. Am un vobler de genul asta dar pana acum nimic. Aici intervine teoria urmei (desi se aplica in general la table si rotative) se poate aplica si la voblere.
Conform acestei teori (care este solid documentata) orice naluca trasa prin apa creaza o urma prin apa mai mare decat marimea naluci deci daca ai o naluca de 9 cm atunci urma ar fi de 10-11 cm cea ce de luat in considerare.
the angler is catching xxx, not by the lure
in barajul de la pf2 acum cateva primaveri pe o apa tulbure cafea un nene aproape m-a facut sa-mi iau si eu unul :a luat in cateva ore doi somotei pe la 3-4 kg si a zis ca a mai luat ''cativa'' inainte sa vin eu in timp ce eu plimbam de zor un shad rap de 9 cm. eu nu am luat nimic pe voblere atunci..am schimbat pe shad rosu cu galben si am luat unul de un 1,5 kg agatat de coada...in rest nici un tac de salau toata ziua pana seara tarziu
Cam aia am zis si eu acum doi ani , pentru lansari un B freeze hehe!!tudor scrie:Sunt naluci eficiente dar care au un defect major. Cand le lansezi cu material spinning se invart in aer ca dracu si de multe ori ancora din fata se agata de fir.
De utilizat deci ori cu material baitcasting ori la trena.
Fir Intins!!!