nu cred ca e vorba de ratare... mai degraba e vorba de... verificare, probabil e putin nedumerit. am vazut un comportament asemanator si intr-un filmuletz cu un somn.andrei-ovidiu scrie:leba scrie:ma uitam la filmul de prezentare de la rapala si mi-a tunat de asta acu'![]()
a folosit careva? ati prins la el?![]()
jigging rap
ce tare e faza cu bibanul ala, l-a intepat imediat![]()
tare e chestia ca bibanu a ratat de 2 ori tinta...pana a luat vobleru-n gura! oare cati pesti rateaza pana ia cum trebuie naluca![]()
Rapala Jigging Rap
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Rapala Jigging Rap
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Eu vad in film,ca bibanul ataca ce era in carlig,in nici un caz naluca.La fel de bine il prindeau daca dadeau cu pluta si carlig. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Daca dati click pe "How to xxx" scrie ca se recomanda punearea unui vierme de cauciuc pe carlig pt a spori atractivitatea!
Va dati seama ca nu "chinuiau" ei o biata vietate- gen rama, vierme, pestisor exact pe site-ul oficial Rapala.
Eu vad utilitatea nalucii iarna, la copca, cu ceva carnitza in ancora. sau vara insa intr-un loc ce iti permite jocul pe verticala!
Va dati seama ca nu "chinuiau" ei o biata vietate- gen rama, vierme, pestisor exact pe site-ul oficial Rapala.
Eu vad utilitatea nalucii iarna, la copca, cu ceva carnitza in ancora. sau vara insa intr-un loc ce iti permite jocul pe verticala!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- senior
georgelucius scrie:Leba bag sama ca nu mai stii ce sa faci cu banii.
Ce bine iti mere tie mai baiatule![]()
![]()
bah, da' cum ai ajuns tu la concluzia asta?

pe dreak, daca as avea asa multi....he,he, ce mi-as mai lua...
nu, pur si simplu caut solutii. si uneori lauri ma scoate. unde nu mere cu nimic poate mere jigging rap

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team