Rapala CDJ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Rapala CDJ
asa asa ma faci client 

- johnnybravo
- Moderator
am vorbit cu un lure builder sa imi faca cdj-uri, mi-a facut, arata super bine, sunt mai grele decat orginalele (nu a reusit sa le copieze evolutia in acelasi gramaj), intre timp am facut rost si de cdj-uri originale (am epuizat stocul de 9 si de 11
)....daca te intereseaza cdj de 7 doar culoarea silver o sa pot sa-ti fac rost, le poti vedea comparativ cu cele de 9 si 11 aici: http://smartfishing.info/vobler/cdj.jpg

bre guys, ce a postat lucica este corect, mi-a trimis si mie lista cu stocuri unguru, si nu are decat cate 1 pe culoare ...
mai ies si destul de scumpe, 75-80 de ron bucata ...
asa ca m-am mai gandit, si nu ma mai agit ... prinde si cu alte dracii, da-le dreacu '
voi astia din oltenia, care cautati anume specii mustacioase, bagati cu hornetu' de 6 si cu jointedu de 13, ca ard marfa bine
mai ies si destul de scumpe, 75-80 de ron bucata ...
asa ca m-am mai gandit, si nu ma mai agit ... prinde si cu alte dracii, da-le dreacu '

voi astia din oltenia, care cautati anume specii mustacioase, bagati cu hornetu' de 6 si cu jointedu de 13, ca ard marfa bine

-
- veteran
ho bre sa se dezghete sa se umfle dunarea ca te faci si u oltean 

binenteles 

- mihai izbiceni
- veteran
[quote="johnnybravo"]am vorbit cu un lure builder sa imi faca cdj-uri, mi-a facut, arata super bine, sunt mai grele decat orginalele (nu a reusit sa le copieze evolutia in acelasi gramaj), intre timp am facut rost si de cdj-uri originale (am epuizat stocul de 9 si de 11
)....daca te intereseaza cdj de 7 doar culoarea silver o sa pot sa-ti fac rost, le poti vedea comparativ cu cele de 9 si 11 aici: http://smartfishing.info/vobler/cdj.jpg[/quote]
Ma intereseaza doar de 11 daca poti face rost,am in constructie 3 bucati ,2 de 13cm si 1 de 11 cm,revin cu fotogarfii la final

Ma intereseaza doar de 11 daca poti face rost,am in constructie 3 bucati ,2 de 13cm si 1 de 11 cm,revin cu fotogarfii la final

- mihai izbiceni
- veteran
Ceva poze cu 2 bucati
In realitate sunt mult mai lucioase ,cred ca aparatul le face mate
In realitate sunt mult mai lucioase ,cred ca aparatul le face mate

- Fişiere ataşate
-
- Fotografie0430.jpg (65.54 KiB) Vizualizat de 1014 ori
-
- veteran