radiografie voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Eu personal nu cred c-am vazut niciodata modelul asta-Countdown Shad Rap. Mi-o fi scapat mie dar inclin sa cred totusi ca nu exista prin Montreal. Ma edific diseara iar daca gasesc am sa iau unu "la teste".mihai.f scrie:are cineva idee de unde as putea cumpara Rapala Countdown Shad Rap ????
varianta SR sau SSR de 5-7-8 cm
Numai bine!
[quote="onesti"][quote="mihai.f"]
Eu personal nu cred c-am vazut niciodata modelul asta-Countdown Shad Rap. Mi-o fi scapat mie dar inclin sa cred totusi ca nu exista prin Montreal. Ma edific diseara iar daca gasesc am sa iau unu "la teste"[/quote]
Dute si intreaba , eventual direct pe sef , nu te opri la vinzatori marunti . Asta primavara l-am trimis pe unu ce ma tot batea la cap pe mal , la un magazin sa cumpere un Countdown Original Floating , a doua zi am trecut eu pe la magazin , tipu s-a ratoit cu aia o jumate de ora hahaha , poate te distrezi si tu hahaha!
Fir intins!!!
Eu personal nu cred c-am vazut niciodata modelul asta-Countdown Shad Rap. Mi-o fi scapat mie dar inclin sa cred totusi ca nu exista prin Montreal. Ma edific diseara iar daca gasesc am sa iau unu "la teste"[/quote]
Dute si intreaba , eventual direct pe sef , nu te opri la vinzatori marunti . Asta primavara l-am trimis pe unu ce ma tot batea la cap pe mal , la un magazin sa cumpere un Countdown Original Floating , a doua zi am trecut eu pe la magazin , tipu s-a ratoit cu aia o jumate de ora hahaha , poate te distrezi si tu hahaha!
Fir intins!!!
-
- veteran
din ce stiu eu e tot Floating dar se scufunda la recuperare si ramane suspendat(Suspending)...Shad Rap RS(Rattlin'&Suspending)...nicidecum Shad Rap CD...Blue_Fox scrie:http://www.rapala.com/products/luresdet ... salt=Fresh

adica cum zice la ei acolo: "Neutral buoyancy allows the RS to hover at pauses in retrieval."
mihaie countdown n-o sa-ti iasa ca nu ai cum sa te prinzi ca ti-a iesit
eventual sa faci shad rapul ala sinking si cu o barbeta mai agresiva ca sa il traga in jos
ideea la countdown este ca se scufunda si apoi evolueaza la adancimea scufundata ( daca ii permite firul ), ceea ce ma indoiesc ca nimeresti modificand shad rapuri pe acasa

mihaie countdown n-o sa-ti iasa ca nu ai cum sa te prinzi ca ti-a iesit

eventual sa faci shad rapul ala sinking si cu o barbeta mai agresiva ca sa il traga in jos
ideea la countdown este ca se scufunda si apoi evolueaza la adancimea scufundata ( daca ii permite firul ), ceea ce ma indoiesc ca nimeresti modificand shad rapuri pe acasa
-
- veteran