radiografie voblere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Sep 2007, 20:06

Am avut unul singur SR sinking, de 5 cm, caruia i-am rupt barbeta dupa un timp. Fiind mic si greu lansam foarte bine cu el si era mai stabil in curent.
Nu am vazut de ani de zile asa ceva prin magazine.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 08 Sep 2007, 21:46

mihai.f scrie:are cineva idee de unde as putea cumpara Rapala Countdown Shad Rap ????
varianta SR sau SSR de 5-7-8 cm
Eu personal nu cred c-am vazut niciodata modelul asta-Countdown Shad Rap. Mi-o fi scapat mie dar inclin sa cred totusi ca nu exista prin Montreal. Ma edific diseara iar daca gasesc am sa iau unu "la teste".

Numai bine!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Sep 2007, 02:17

[quote="onesti"][quote="mihai.f"]

Eu personal nu cred c-am vazut niciodata modelul asta-Countdown Shad Rap. Mi-o fi scapat mie dar inclin sa cred totusi ca nu exista prin Montreal. Ma edific diseara iar daca gasesc am sa iau unu "la teste"[/quote]

Dute si intreaba , eventual direct pe sef , nu te opri la vinzatori marunti . Asta primavara l-am trimis pe unu ce ma tot batea la cap pe mal , la un magazin sa cumpere un Countdown Original Floating , a doua zi am trecut eu pe la magazin , tipu s-a ratoit cu aia o jumate de ora hahaha , poate te distrezi si tu hahaha!

Fir intins!!!

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 10 Sep 2007, 20:52

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 10 Sep 2007, 20:57

din ce stiu eu e tot Floating dar se scufunda la recuperare si ramane suspendat(Suspending)...Shad Rap RS(Rattlin'&Suspending)...nicidecum Shad Rap CD... :roll:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 10 Sep 2007, 21:08

andrei-ovidiu scrie: din ce stiu eu e tot Floating dar se scufunda la recuperare si ramane suspendat(Suspending)...
:lol:
Floating=plutitor: adica dupa oprirea recuperarii se ridica la suprafatza (scuze de pleonasm)
suspending=dupa oprirea recuperarii ramane suspendat "intre ape"

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Sep 2007, 21:13

adica cum zice la ei acolo: "Neutral buoyancy allows the RS to hover at pauses in retrieval." :lol:

mihaie countdown n-o sa-ti iasa ca nu ai cum sa te prinzi ca ti-a iesit :)
eventual sa faci shad rapul ala sinking si cu o barbeta mai agresiva ca sa il traga in jos
ideea la countdown este ca se scufunda si apoi evolueaza la adancimea scufundata ( daca ii permite firul ), ceea ce ma indoiesc ca nimeresti modificand shad rapuri pe acasa

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 11 Sep 2007, 09:25

incercam cu lestul lipit de burta , apoi il incorporam
Imagine

Scrie răspuns