Quantum Xtralite

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
costi
veteran
veteran

Quantum Xtralite

Mesaj de costi » 04 Iul 2007, 22:41

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... &noImage=0

Pareri, daca cineva a folosit-o??? Ma Intereseaza modelul XTS622UL (cel de 6.6)
Pt. microvoblere si rotative mici la clean si pastrav.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 05 Iul 2007, 17:19

Salut!

N-am modelul asta dar am un Quantum Harmonic medium (eu il simt mai mult un medium-light) cu inele dyna flow. Am prins cu el tot ce se putea prinde pe aici si a facut fatza cu brio. Un batz low price care a facut totzi banii. Inelul de top si urmatorul s-au ros pt ca l-am folosit cu Fireline de 6. Sper sa-i pun niste inele ceramice si sa continui sa-l mai folosesc si eu din cand in cand (momentan e batzul sotziei - are pe el un Mitchel Avocet si mono Stren Original Orange).

Batzul tau are inele Thin D :?: (n-am idee daca-s cu insertzie ceramica sau sunt doar sarme). Seria XP insa are inele Fuji Hardloy.

Oricum, la banii astia n-ai ce pierde.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 05 Iul 2007, 17:41

Pai la pretul asta nici nu ma astept la prea multe, ma interesa mai mult cat de OK este blancul, nu as vrea totusi o fleasca de bat care balangane din toate incheieturile :lol: :lol:

Inele pe el, cei de la Cabelas le dau ca DynafFlow, insa am vazut ca pe site la Quantum apar ca Thin D. Cum or fi, habar n-am, oricum o sa-l pecuiesc doar cu mono de 4 asa ca nu prea imi fac probleme de inele.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 05 Iul 2007, 20:30

Blankul sunt convins ca e corect in ciuda faptului ca materialul e incert.

Al meu e medium IM6 Fast, dar e totusi o idee mai moale decat un Compre sau un Fenwick cu caracteristici asemanatoare, insa e foarte bun si asa. Pt. bibaneala merge. Al tau, fiind ultra-light, s-ar putea sa-tzi dea senzatzia de batz moale mai ales la un grafit cu modul mai scazut.

Daca-l folosesti cu mono, n-ai probleme cu inelele.
Si-apoi, daca chiar nu-tzi place, il faci cadou.

Am magazinat si eu un timp dupa un batz light, tot dupa criteriul "cel mai putzin moale" si m-am oprit in cele din urma la un Rapala Xtreme Ultra Light 7'6", 1/32-3/16oz., 2-6lb. E excelent!!!

Scrie răspuns