Quantum VS Restul

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Unchiu Stiuc :-)
junior
junior

Quantum VS Restul

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 08 Feb 2010, 21:53

....salutare!..poate cineva sa ma sfatuiasca pe care din urmatoarele sa-mi cheltui banutii...favorita e: Quantum® Tour Edition® ..locul 2:Team Daiwa® Zillion si locul 3:Shimano® Chronarch® D Series ...vreau sa-mi achizitionez 2-3 de acelasi fel si chiar nu as vrea plang dupa aceea[/list][/url]

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 09 Feb 2010, 01:13

Vrei sa zici 2-3 exact la fel?......Numai pe Tackle Tour la citiva maniaci posedati am vazut cite o colectie de 13-15 ansamble de baitcasting in care aveau 2-3 mulinete la fel...Si crapisti mai pun un rod pod cu mulinete identice.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

ursula
junior
junior

Mesaj de ursula » 09 Feb 2010, 01:38

daca tot vrei 2-3 bucati....de ce nu cate o bucata din cele pe care le-ai enumerat mai sus....si scapi si de intrebari. :)
"Pestele rapitor este prea valoros pt. a-l prinde o singura data."-Lee Wulf

ovidiu
veteran
veteran

Re: Quantum VS Restul

Mesaj de ovidiu » 09 Feb 2010, 08:46

Unchiu Stiuc :-) scrie:....salutare!..poate cineva sa ma sfatuiasca pe care din urmatoarele sa-mi cheltui banutii...favorita e: Quantum� Tour Edition� ..locul 2:Team Daiwa� Zillion si locul 3:Shimano� Chronarch� D Series ...vreau sa-mi achizitionez 2-3 de acelasi fel si chiar nu as vrea plang dupa aceea[/list][/url]
cheltuie banutul cu incredere, vei relansa economia mondiala ;)
spre o ultima criza desigur :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

junior
junior

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 09 Feb 2010, 15:39

....ms pt sfaturii...da treaba sta in felu urmator:...am 3 kistlere si vreau Sa le incalt cu ceva sexy...am si yo fantezii cu 3 de acelasi fel...numai ca nu prea stiu ce poate fiecare din astea de mi sus....cred ca JEdi le stie personal si poate ma salveaza

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 09 Feb 2010, 19:52

Quantum am auzit ca au ajuns bunicele dar nu compara mancarea cu mancarimea... :lol: daiwa.shimano,quantum...si restul acum dupa buget :lol:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 09 Feb 2010, 21:15

Din cele 3 eu personal al aslege Cronarch-ul.... Nu am pescuit cu Cronarch, am dat doar cu Curado D si Calcutta 100 GT de la Shimano da amandoua m-au impresionat.
Quantum am, da modelul vechi, cel albastru... imi place mult... da parca nu imi da senzatia de tractor... de bine legat cum o am la Daiwa.

De la Daiwa am un Sol si o Advantage, amandoua mi se par foarte misto... problema daiwelor, sau ma rog a franei magnetice mi se pare ca nu sunt atat de permisive cu greselile in lanseu ca centrifugala.... da daca te obisnuiesti sa le regelzi... atunci treaba e roz

:lol: :lol: :lol:

Ca rezistenta in timp..... Daiwele dupa 4, respectiv 3 sezoane (recunosc ca nu sunt pescuite intens)... sunt in stare excelenta... poate doar mici urme exterioare de uzura...... Quantum... o am doar de prea putin timp ca sa-mi pot da seama de rezistenta ei in timp...

Sincer... nici eu nu mi-as lua 3 mulinete identice..... banuiesc ca si cele 3 Kistleruri nu sunt de aceeasi putere asa ca si mulinetele le-as alege in functie de aplicatiile la care folosesti fiecare bat in parte....

Pana la urma ia care crezi ca-ti monteaza tie pe fata un ranjet cat mai larg... stii cum e, fiecare cu piticii lui... si tre' si piticii aia satisfacuti :lol: :lol: :lol:

Spor la shopping....
Imagine

junior
junior

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 09 Feb 2010, 23:31

...greu,greu de decis.dupa ce am petrect azi 1 ceas pe tackletour...cred ca o sa ma lipesc de daiwa zilion..ei zic ca cea mai tare pe 2009 ...sper sa nu regret ...

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 10 Feb 2010, 02:38

pai cel mai bine ca sa nu regreti.. comanda petru inceput doar o bucata.. si apoi vezi tu pe viitor... daca se potriveste mai iei 2-ua.. daca nu ... iei 3 :))

priveste partea buna... asa nu poti decat sa te tapesti maxim cu o mulineta..... :lol: :lol: :lol:
Imagine

Scrie răspuns