Quantum VS Restul
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Unchiu Stiuc :-)
- junior
Quantum VS Restul
....salutare!..poate cineva sa ma sfatuiasca pe care din urmatoarele sa-mi cheltui banutii...favorita e: Quantum® Tour Edition® ..locul 2:Team Daiwa® Zillion si locul 3:Shimano® Chronarch® D Series ...vreau sa-mi achizitionez 2-3 de acelasi fel si chiar nu as vrea plang dupa aceea[/list][/url]
Re: Quantum VS Restul
cheltuie banutul cu incredere, vei relansa economia mondialaUnchiu Stiuc :-) scrie:....salutare!..poate cineva sa ma sfatuiasca pe care din urmatoarele sa-mi cheltui banutii...favorita e: Quantum� Tour Edition� ..locul 2:Team Daiwa� Zillion si locul 3:Shimano� Chronarch� D Series ...vreau sa-mi achizitionez 2-3 de acelasi fel si chiar nu as vrea plang dupa aceea[/list][/url]

spre o ultima criza desigur

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- junior
-
- veteran
Din cele 3 eu personal al aslege Cronarch-ul.... Nu am pescuit cu Cronarch, am dat doar cu Curado D si Calcutta 100 GT de la Shimano da amandoua m-au impresionat.
Quantum am, da modelul vechi, cel albastru... imi place mult... da parca nu imi da senzatia de tractor... de bine legat cum o am la Daiwa.
De la Daiwa am un Sol si o Advantage, amandoua mi se par foarte misto... problema daiwelor, sau ma rog a franei magnetice mi se pare ca nu sunt atat de permisive cu greselile in lanseu ca centrifugala.... da daca te obisnuiesti sa le regelzi... atunci treaba e roz
Ca rezistenta in timp..... Daiwele dupa 4, respectiv 3 sezoane (recunosc ca nu sunt pescuite intens)... sunt in stare excelenta... poate doar mici urme exterioare de uzura...... Quantum... o am doar de prea putin timp ca sa-mi pot da seama de rezistenta ei in timp...
Sincer... nici eu nu mi-as lua 3 mulinete identice..... banuiesc ca si cele 3 Kistleruri nu sunt de aceeasi putere asa ca si mulinetele le-as alege in functie de aplicatiile la care folosesti fiecare bat in parte....
Pana la urma ia care crezi ca-ti monteaza tie pe fata un ranjet cat mai larg... stii cum e, fiecare cu piticii lui... si tre' si piticii aia satisfacuti
Spor la shopping....
Quantum am, da modelul vechi, cel albastru... imi place mult... da parca nu imi da senzatia de tractor... de bine legat cum o am la Daiwa.
De la Daiwa am un Sol si o Advantage, amandoua mi se par foarte misto... problema daiwelor, sau ma rog a franei magnetice mi se pare ca nu sunt atat de permisive cu greselile in lanseu ca centrifugala.... da daca te obisnuiesti sa le regelzi... atunci treaba e roz

Ca rezistenta in timp..... Daiwele dupa 4, respectiv 3 sezoane (recunosc ca nu sunt pescuite intens)... sunt in stare excelenta... poate doar mici urme exterioare de uzura...... Quantum... o am doar de prea putin timp ca sa-mi pot da seama de rezistenta ei in timp...
Sincer... nici eu nu mi-as lua 3 mulinete identice..... banuiesc ca si cele 3 Kistleruri nu sunt de aceeasi putere asa ca si mulinetele le-as alege in functie de aplicatiile la care folosesti fiecare bat in parte....
Pana la urma ia care crezi ca-ti monteaza tie pe fata un ranjet cat mai larg... stii cum e, fiecare cu piticii lui... si tre' si piticii aia satisfacuti

Spor la shopping....

- junior