Quantum

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Quantum

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Feb 2005, 20:53

cine stie sa-mi spuna si mie cate ceva despre firma Quantum si as dori sa stiu mai multe despre mulineta Quantum Catalyst PTi10. ce materiale foloseste Quantum, ce inovatii in materie de spinning are, sau daca are ceva asemanator cu sistemele patentate de Daiwa sau Shimano. ce nume are Quantum pe piata mulinetelor de profil, cu alte cuvinte care este calitatea mulinetelor Quantum?

va multumesc

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 22 Feb 2005, 21:15

poti incerca sa dai un tel la redactia AVP. sau poti sa citesti pe internet o gramada de review-uri, unele cinstite, altele marketing, da' tot iti faci o idee. altfel, ma indoiesc ca vei gasi asa usor un roman neaos care sa aiba asa ceva, la scorul ala nu prea te lasa inima sa-ti comanzi ceva neverificat.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 22 Feb 2005, 21:30

Andrei,

Mulineta de care vorbesti e buna,dar daca tot te hotarasti la un Quantum mai pune cativa dolari in plus si cumpara QUANTUM ENERGY PTI,ce arata superb.Nu am pescuit nici cu Catalyst,nici cu Energy,doar le-am incercat in magazin.
Energy arata nemaipomenit de bine,se invarte f. fin si datorita pick-up-ului magnetic f. silentioasa declansarea lui.
Personal ,consider ca tamburul e mai adanc (comparativ cu Daiwa) si aceasta duce la aruncari ceva mai scurte.
Ca inovatii stiu doar ce spun ei,adica 10 rulmenti(la Energy)hybrid polimer cu otel inoxidabil si HOT SAUCE ca lubrifiant ce adera molecular de metal asigurand o ungere mai buna si de durata mai mare.
De asemenea pick-up-ul e nedeformabil din titan,iar finisarea exterioara de un deosebit efect vizual,tot la Energy,cu titan.
Imi pare rau ca nu pot pe moment sa-ti dau mai multe detalii si ca practic nepescuind cu ea nu pot sa-ti spun mai multe,dar consider ca atat Catalyst cat mai ales Energy sunt mulinete de calitate.

Personal eu nu dau nici o Daiwa(la preturi comparative) pe nici o alta mulineta,DAIWA fiind cea mai buna mulineta de spinning.

Jean Scurtu

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 22 Feb 2005, 22:39

Daca esti din Bucuresti iti arat eu asa ceva.Dami un semn...

Jedi
veteran
veteran

Quantum

Mesaj de Jedi » 08 Iul 2007, 07:22

Am Kinetic si am ales-o pentru ca are corpul si capacul din aluminiu.Alegerea am facut-o dintre Laguna si Sahara.Am si Sahara dar dupa citeva mentenante filetele din capac(nemetalic)s-au dus.Am pus suruburi mai mari,e ok dar dragostea s-a terminat.Diferenta dintre Kinetik,Catalyst si Energy cred ca e doar numarul rulmentilor respectiv 6;8;10..Iar finetea cu care se invirte m-a dat gata.

pupu
veteran
veteran

Mulineta

Mesaj de pupu » 08 Iul 2007, 18:32

Intradevar exceptand acoperirea carcasei lui Energy diferenta dintre ele este doar numarul rulmentilor , si e adevarat ca sunt mulinete excelente poate un pic mai grele.

Numai bine...

Scrie răspuns