discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Nemernic
- veteran

Aceeasi opinie o am si eu despre ea .... Arunc excelent atat cu 3 cat si cu 14 gr ....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
JONES
- veteran

-
Intamplator la unul din magazinele din Targu Mures unde ma duceam eu foarte des erau chiar multe Quantumuri . Erau destul subtirele ca si calitate . DAR. ..... Sa nu va imaginati ca Quantumurile ce se vand in Romania sunt la cel cu cel din USA ca nu e adevarat. Firmele mari Daiwa si Okuma vand produse diferite dar cu acelasi nume unele pentru Europa si alta pentru USA de obicei in favoarea USA.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
Nemernic
- veteran

sir.JONES scrie: DAR. ..... Sa nu va imaginati ca Quantumurile ce se vand in Romania sunt la cel cu cel din USA ca nu e adevarat...
Intamplator.... betele noastre au fost cumparate din State ...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
danielcocea
- veteran

Nemernic scrie:sir.JONES scrie: DAR. ..... Sa nu va imaginati ca Quantumurile ce se vand in Romania sunt la cel cu cel din USA ca nu e adevarat...
Intamplator.... betele noastre au fost cumparate din State ...
zi-le tu asaa.....USA...Statele Unite...sa inteleaga lumea....

deci betele lor sunt din Statele Unite ale Americii( sau cel putin batzul lui "nemernic")....

-
Nemernic
- veteran

mha

.. e un bat prea "nemernic" ala ... oricum sunt in cautare de unul ... de care ? DE DUNARE .. fi-ti-ar salaul sa-ti fie de ras....