pulse evo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: pulse evo

Intocmai Edi, ca am o ecusima de 4000 pe ea si centrul de greutate il are undeva in fata foregripului... deci si prin urmare cade in nasedi_curiosul scrie:...cade in cotor, nasul e varfulg30rg3 scrie:un singur lucru nu imi place la modelu vechi, faptu ca versiunea de 2.4 nu se echilibreaza nici cu o mulineta marimea 4000, cade in nas, dar in rest chiar nu am ce sa ii reprosez, si o voi tine ca lanseta de Dunare muuuuuuult si bineplus ca e al dracu de senzitiva
+una de 4000 nu e de varga asta

Clar nu vreau sa scap de eaS.G. DRILL scrie:![]()
![]()
nu vrei sa te scap de ea???g30rg3 scrie:un singur lucru nu imi place la modelu vechi, faptu ca versiunea de 2.4 nu se echilibreaza nici cu o mulineta marimea 4000, cade in nas, dar in rest chiar nu am ce sa ii reprosez, si o voi tine ca lanseta de Dunare muuuuuuult si bineplus ca e al dracu de senzitiva
![]()
![]()

Eu am probat-o ieri si mi-a placut .
Se poare echilibra cu Daiwa Q infinity de 3000 lejer .
O cumpar cat de curand
.
O cumpar cat de curand

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
- edi_curiosul
- veteran
asa e!MatrixVR5 scrie:Eu am probat-o ieri si mi-a placut .
O cumpar cat de curand.
Eu am modelul vechi...si cu un Zauber de 3000 e brici 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Ce va mai umflati in pene voi astia care aveti pulse... numai asa ca sa-mi faceti in ciuda firati ai 'reacu
.

@S.G. nici o sansa. Am incercat si eu.. o capsuna, o aluna, o maslina, o biscuite... nimic! Omu' e de neclintit, zici ca-i din piatra... nimic nu-l miscag30rg3 scrie:Clar nu vreau sa scap de eaS.G. DRILL scrie:![]()
nu vrei sa te scap de ea???g30rg3 scrie:un singur lucru nu imi place la modelu vechi, faptu ca versiunea de 2.4 nu se echilibreaza nici cu o mulineta marimea 4000, cade in nas, dar in rest chiar nu am ce sa ii reprosez, si o voi tine ca lanseta de Dunare muuuuuuult si bineplus ca e al dracu de senzitiva
![]()
![]()

Sincer sa fiu, si eu daca l-as avea nu l-as da

evo asta.. e alt blank. alt material. copiaza initialul dar, e altceva.
stiti ca mai bine ,e raul binelui?
stiti ca mai bine ,e raul binelui?

... bre, nu se vede blankul de abtibilde!