puiet salau...de unde !?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: puiet salau...de unde !?

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2014, 16:36

MANU_82 scrie:scuzati raspunsul intarziiat,dar am avut ceva mici incidente in familie si nu am mai intrat pe forum
balta este in apropierea Aradului intr-o locatie extraordinara(vezi de Facebook Caramidarie Santana) am dori sa facem o balta cu regim mai strict,adica sa pescarii sa fie ori persoane cunoscute ori recomandate...prietenul meu care s-a ocupat in ultimii ani de balta s-a saturat de sacosarii care veneau la pescuit doar sa duca peste acasa si a caror prime vorbe sa fie:cat ii intrarea ? si cat pot sa duc acasa ?
@ johnnybravo ...imi trimiti,te rog,MP cu nr de tel,eventual si numele tau sa ma pot recomanda.multumesc
multumesc tuturor care incearca sa ma ajute...:respekt:

Manule, daca esti prieten cu patronul spune-i sa treaca rapid pe c@R obligatoriu la rapitor si eventual la crap sa poata fi cumparat la pretul pietei..doar asa selecteaza sacosarii ...Altfel ajunge ca si Firiteazul unde se prind doar strapi la sfert de kil..Ideea cu salaul nu e rea, daca nu sant alti rapitori s-ar putea cumpara baloane cu alevini de salau...astia daca trec de pubertate invadeaza balta..Cu basii nush ce sa zic ,la Lipova au scapat putini de dintii rapitorilor..bine acolo e si multa stiuca babana..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns