pt. d-l Jean Scurtu

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

pt. d-l Jean Scurtu

Mesaj de andrei-ovidiu » 12 Mai 2005, 13:59

Va salut,

Am omis sa va sccriu pe mail de acasa, pt. ca am calculatorul facut "varza", si va scriu de la serviciu pe forum direct pt. ca nu avem adresa de mail facuta inca aici. Astept cu nerabdarea Capricorn-ul si sper sa ajunga in regula la mine acasa. Stiu ca ati pus-o la posta luni sau marti, nu mai stiu exact, dar sper ca pana luni sau marti pe data de 16 sau 17 sa ajunga. Am fost si am cumparat si ceea ce trebuie sa va trimit si o sa vi-i trimit dupa ce primesc Capricorn-ul. De treba asta sa fiti sigur, pt. ca sunt un tip parolist in ceea ce spun si fac. Apropo ce parere aveti de lansetele Cabela's xxx Eagle 2? UNDE SUNT FACUTE BLANK-URILE si ce parere aveti despre calitatea materialelor folosite pt. construirea lor? Eu am una de 7 ' 1/8-5/8, 8inele Fuji Alconite, mandrina Pacific Bay, facuta Custom aici in tara de d-l Cristi Ene. Eu sunt foarte multumit de ea pt. ca am folosit-o si la pasrav si la avt, dar vroiam sa mai stiu o parere.

Va mulutmesc,

Cu respect Stoenescu Andrei-Ovidiu

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Mai 2005, 14:25

mai andrei, nu ca ma bag, dar exista si optiunea de "mesaj privat" De ce sa citeasca toata lumea despre "combinatiile" tale cu nea` Jean....? Era mai potrivit un MP, parerea mea....(pt. ca e o chestie personala)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 12 Mai 2005, 15:11

Da Adi, dar am avut initial impresia ca scriu pe MP, dupa aceea mi-am dat seama ca scriu si vede toata lumea. I-am trimis dupa aceea un MP, dar sincer sa stii ca ma doare-n ...... de ce zice si vede lumea, pt. ca si asa se discuta sute si mii de subiecte si lumea nu vrea sa priceapa anumite lucruri, asta asa la general vorbind. Cu exceptia ta si a cativa care stiu ce-nseamna a discuta liber( pt. ca in fond de asta exista acest site) restul nu stiu decat sa jigneasca si sa vorbeasca asa ca sa se afle-n treaba. Oricum treaba cu jignitul este in voga in ziua de azi, vezi Dady pe aventuri si asa mai departe. Oricum multa spune ca d-l Jean este un om serios si cu bun simt si cred cu tarie in acest lucru. Il respect in primul rand pt. ca dansul s-a oferit sa ma ajute fara sa cer eu nimic, si eu il stimez enorm pt. acest lucru, pt. ca oameni de calitate gasesti super-greu in ziua de azi.

Te salut si poate mai vorbim de una de alta.

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 12 Mai 2005, 16:22

d-le Adilucu si in plus de asta cred ca dl Ovidiu are si varsta mai mica cu 7 ani decat scrie in c.i.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Mai 2005, 21:59

andrei, ideea mea era ca, in mod normal, pe un forum se discuta subiecte de interes general. Topicul pe care tu l-ai deschis aici nu este de interes general, e ceva personal intre tine si nea` Jean. Si mi-e greu sa cred ca mesajul tau a ajuns din greseala aici, ca trebuia totusi sa apesi pe "Topic nou", sa dai si tu un subiect, etc. Daca ai crezut ca trimiti mesaj privat, de ce sa fi pus subiectul "pt. dl. Jean Scurtu" ? Ca era clar ca la el ajunge.
In fine, nu are rost sa mai comentam pe marginea acestui subiect. Sper ca nu te-ai suparat pe mine, si sper ca nici nea` Jean nu s-a suparat. :wink:

PS. Nu trebuie sa-mi spui mie ce fel de om este nea` Jean... Avem impreuna o mica "colaborare" la activ, asa ca m-am convins singur...

Sanatate si numai bine!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 12 Mai 2005, 22:39

Adi,

Fii linistit eu nu sunt suparat,ai dreptate Andrei trebuia sa-mi trimita mesajul pe privat.
Eu nici nu am remarcat cand i-am raspuns ca nu e pe privat,mi-am dat seama abia cand am citit postarile de pe site.

Fir intins,

Jean Scurtu

Scrie răspuns