produse alcedo?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
RAFYYY91
veteran
veteran

produse alcedo?

Mesaj de RAFYYY91 » 25 Ian 2014, 00:41

Salut, ce parere aveti despre produsele facute de firma asta Alcedo? ma intereseaza mai ales cum sunt mulinetele lor, am gasit o mulineta Alcedo Green Line 2006 F care pare numai buna pentru ultralight, din descriere si imagini pare sa aiba un tambur longcast, larg si foarte putin adanc, si la 195g cica tine 180m/0.18mm fir, o fi ceva de capu ei sau e o chinezarie de plastic care se strica repede? pun o poza cu varianta cu frana pe spate sa vedeti despre ce mulineta zic

Imagine

MuskMd
veteran
veteran

Re: produse alcedo?

Mesaj de MuskMd » 25 Ian 2014, 07:49

is cam low cost facute sa stii .... am avut mai demult o muli mica, cam de 1000 si mergrea destul de fin dar avea obiceiul sa cam incurce firul pe tambur . oricum nu mi-a lasat o impresie grozava
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 25 Ian 2014, 08:30

asa deci, ma gandeam eu ca nu's cine stie ce, eu tocmai ca vroiam ceva cu tambur mai mare ca sa nu mai incurc firul pe tambur :lol: thx 4 advice si ca nu m-ai trimis sa iau o mul de musca :lol:

Angler_rou
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Angler_rou » 25 Ian 2014, 08:48

salut,
eu nu am mai gasit-o pe aia care o descrii tu - am cautat-o si nu mai este in productie - cica....
am luat-o pe asta - Alcedo Pride 2010 F - urmasa se zice:
Imagine
in afara de tambur, marime si greutate(195gr), nimic nu ma incanta la ea .... am ales-o strict datorita tamburului si voi vedea daca o tin sau o arunc :)
merge relativ lin - dar este strict o chinezarie, chiar daca mai finisata decat precedenta.
mai jos, vezi poze, am desfacut-o pentru a fi elocvent postul - o sa revin dupa ce voi pune fir pe ea sa vad cum il aseara pe tambur si cum lucreaza ea in general.

poze cu chinezaria:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

si apropo, am curatat mizeria aia de vaselina si am gresat-o atat cat trebuie - dupa parerea mea; si .... parca daca nu mai are asa multa vaselina, cam agata.... :(
Sa fii domn, e o intamplare, sa fii OM, e lucru mare!

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 25 Ian 2014, 16:23

no acuma ma gandesc de ce dracu n-or face mai multi producatori mulinete ultralight cu tambur longcast ca doar au 90jdemii de avantaje fata de mini tamburii clasici :?

Angler_rou
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Angler_rou » 25 Ian 2014, 18:41

am umplut tamburul cu fir astazi, daca tot aveam o intrebare :) de ,,bobinat" l-a bobinat frumos, simetric; sunt curios cum va recupera si daca va incalci firul atunci cand e pusa la treaba - cum zicea cineva mai devreme
Sa fii domn, e o intamplare, sa fii OM, e lucru mare!

Scrie răspuns