Probleme Voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Probleme Voblere
Nu stiu daca doar pe perioada de iarna sau in toate anotimpurile uscarea e o problema , am probleme mari cu uscarea lacului iar gliterul peste care dau cu lac cred ca ataca lacul sau nu stiu exact ce se intampla cert e ca lacul se sterge chiar dupa ce e uscat . Astept parerile voastre . mai are cineva probleme cu uscarea ? respect. 

Eu am avut probleme cu lacurile,iarna. Acolo unde le lasi la uscat (voblerele) sau unde le vopsesti sa nu fie umiditate in aer.Sa ai un mediu uscat si nici frig sa nu fie (cel putin 18 grade).Materialul din care le faci sa fie foarte uscat si bine "suflat" de resturile de praful de la slefuire.Sint pe piata lacuri ecologice pe baza de apa (le diluezi tot cu apa) ce pot fi amestecate cu praf de baitz de diverse culori.
... si inainte de toate, probe tata,probe !

nu numai asta,problema ta cea mai mare este faptul ca solutiile pe care le folosesti sunt incompatibile.OvidiuRus scrie:aha deci problema e ca le tin pe balcon
asa cum spunea si gyly,probe,probe si iarasi probe

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
da cu numele pe PM....sa nu zica careva k se fac reclame...gyly scrie:Eu am avut probleme cu lacurile,iarna. Acolo unde le lasi la uscat (voblerele) sau unde le vopsesti sa nu fie umiditate in aer.Sa ai un mediu uscat si nici frig sa nu fie (cel putin 18 grade).Materialul din care le faci sa fie foarte uscat si bine "suflat" de resturile de praful de la slefuire.Sint pe piata lacuri ecologice pe baza de apa (le diluezi tot cu apa) ce pot fi amestecate cu praf de baitz de diverse culori.
inafara de glitter nu are cu ce sa nu fie compatibil si le-am pus pe calorifraier si deja tine lacul si se intareste fainadiwolf scrie:nu numai asta,problema ta cea mai mare este faptul ca solutiile pe care le folosesti sunt incompatibile.OvidiuRus scrie:aha deci problema e ca le tin pe balcon
asa cum spunea si gyly,probe,probe si iarasi probe

Re: Probleme Voblere
OvidiuRus scrie:Nu stiu daca doar pe perioada de iarna sau in toate anotimpurile uscarea e o problema , am probleme mari cu uscarea lacului iar gliterul peste care dau cu lac cred ca ataca lacul sau nu stiu exact ce se intampla cert e ca lacul se sterge chiar dupa ce e uscat . Astept parerile voastre . mai are cineva probleme cu uscarea ? respect.
Salut...
Cred ca lacul e de vina , s-ar putea sa nu fie bun....sau incaperea unde il folosesti sa fie foarte multa umezeala...
Daca l-ai folosit si unde nu era umiditate si tot nu s-a uscat(ar trebui sa se usuce in max. 30 min) inseamna ca lacul sigur nu e bun. Recomand lacul pe baza de diluant care il mai gasesti la fabricile de mobila si pe care nu il gasesti in comert.
...in general,orice lac(nitro sau alchidic) folosit pentru lemn,la temperaturi mai mici de 15 grade,face "figuri".Daca nu sunt intrunite conditiile de temperatura (min. 15 grade) si de umiditate,lacul se usca greu,apare pe suprafata lacuita asa zisa"coaja de portocala" si totodata dispare rezistenta suprafetei lacuite la umiditate si uzura.
Fie intins ! tuturor.
Fie intins ! tuturor.