Cred ca vreo 6-7 partide...tavistan scrie:... si pluta aia pare ca noua; cat ai folosit lanseta ?
Probleme pluta maner
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Probleme pluta maner
- kingofbeasts
- veteran
crap-o de tot in prima faza (adica de jur-imprejur) ca sa vezi ce-i acolo si mai ales de ce s-a rupt. Daca s-a rupt chiar de unde s-e termina tubul ala mobil al mandrinei (asa cum banuiesc eu) poti sa incerci sa tai in asa fel incat sa scoti de pe el macar inca 1 cm de pluta . Astfel dezgolseti 1 cm din tub pe care poti lipi apoi pluta ramasa (bucata dinspre varf) iar adeziv pui si pe imbinarea bucatilor de pluta si si pe tub astfel ca lipitura are mult mai mari sanse sa dureze (e ca un manson daca vrei).
Problema la Speedmasterul lui Sorin a aparut din cauza ca cei de la Shimano, ca sa faca un foregrip mai lung au ales sa prelungeasca aproape inca o data piesa asta :
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... ocking-Nut
cu un tub de aceeasi grosime insa suprafata de contact dintre cele doua sa fie de doar 0,5cm.Astfel la un soc mai puternic a cedat de la imbinare iar pluta a crapat de jur imprejur.Pentru a remedia problema eu am facut o alta piesa pentru imbinare dar cu o suprafata de contact marita intre cele doua,undeva la 2-3cm.Ca si material de acoperire am ales impreuna cu Sorin, lemnul(lacuit cu lac ptr.barci)+ pluta si a iesit in final asta(enervant ca nu se vede toata):
[album
][/album]
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... ocking-Nut
cu un tub de aceeasi grosime insa suprafata de contact dintre cele doua sa fie de doar 0,5cm.Astfel la un soc mai puternic a cedat de la imbinare iar pluta a crapat de jur imprejur.Pentru a remedia problema eu am facut o alta piesa pentru imbinare dar cu o suprafata de contact marita intre cele doua,undeva la 2-3cm.Ca si material de acoperire am ales impreuna cu Sorin, lemnul(lacuit cu lac ptr.barci)+ pluta si a iesit in final asta(enervant ca nu se vede toata):
[album

][/album]
...important este ca arata bine si este functionala
...Felicitari pentru idee si manufactura !
...detin doua manere de tipul asta (2,10 si 2,70) , am tras de ele , deocamdata nu am avut probleme si sper sa nici nu apara
...Felicitari pentru idee si manufactura !
...detin doua manere de tipul asta (2,10 si 2,70) , am tras de ele , deocamdata nu am avut probleme si sper sa nici nu apara
Sa ai fire intinse cu ea Sorine