probleme mulineta daiwa procaster 2500 xi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crystianoo
- veteran
probleme mulineta daiwa procaster 2500 xi
Va salut,am cumparat in urma cu trei zile o mulineta daiwa procaster 2500 xi de pe totalfishing si nu stiu ce sa cred despre ea,desii am intrebat si in stanga si in dreapta inainte de achizitie toata lumea a spus ca este o mulineta super ok,acum problema,am pus firul pus pe ea un fir pp de 10 lb pe masina,am fost la o partida de pescuit si din primul lanseu firul recuperat il aseaza mai mult pe buza de sus a tamburului,am desfasurat tot firul l-am tras inapoi cu mulineta acelasi lucru,am schimbat cu tamburul de rezerva acelasi lucru,sincer nu ma asteptam de la o mulineta daiwa asemenea probleme plus de asta la mulinare pe taras adica incet are un scartait,nu stiu ce sa mai cred poate ma ajutati cu vreun sfat... 

- stefanflorin
- veteran
chestia cu asezatul firului e tipica Daiwa, ma rog ei zic ca cica ar fi ma lung lanseul blabla etc. O solutie este (dupa cum am facut eu cu excelerurile mele) dintr-o bucata de plastic ( de ex capac de galetusa pt smantana
) decupezi o bucatica pe rotund si o gauresti astfel sa obtii o saiba pe care apoi o introduci pe axul tamburului si problem solved, firul se va aseza perfect
cat despre zgomote, stai linistit, d-aia daiwa e daiwa
le gasesti si la modele mult mai scumpe si mai mult ca sigur provin din galet si cu putina vaselina se rezolva si asta.

-
- utilizator constant
credca este prima intrebaredin 2008 incoace la care exista un raspuns adecvat
cu adevarat saibele iti modifica asezarea firului pe tambur
ma bucur ca mai exista si oameni sinceri si care stiu despre ce este vorba pe acest forum ca de astia care vorbesc bazaconii si abereaza cu nonsalanta sunt destui
cu adevarat saibele iti modifica asezarea firului pe tambur
ma bucur ca mai exista si oameni sinceri si care stiu despre ce este vorba pe acest forum ca de astia care vorbesc bazaconii si abereaza cu nonsalanta sunt destui

- crystianoo
- veteran
va multumesc mult de raspunsuri,eram cu inima indoita in ceea ce priveste mulineta,voi incerca sparla cu saiba,am o mulineta veche care poseda o asemenea saiba si nu o mai folosesc,m-am gandit ca trebuie ridicat un pic tamburul dar nu dupa un pescuit de trei ore,mulineta fiind noua si totusi vorbim de daiwa,oricum eu va multumesc mult inca odata si rog adminul sa inchida topicul

- edi_curiosul
- veteran
-
- utilizator constant
- stefanflorin
- veteran