Probleme motoare electrice

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
diesel
utilizator constant
utilizator constant

Probleme motoare electrice

Mesaj de diesel » 20 Feb 2013, 09:45

Folosesc un motor electric de 3 ani si vreau sa stiu la ce probleme sa ma astept pentru ca am auzit ca dupa o perioada ar trebui schimbate semeringurile de la elice .Poate sunt pescari care au facut reparati la motoare si ma ajuta cu informati.Multumesc anticipat .

MatrixVR5
veteran
veteran

Re: Probleme motoare electrice

Mesaj de MatrixVR5 » 20 Feb 2013, 10:13

Mai bine intreaba pe distribuitori ;
http://www.marine-shop.ro/motoare-minnkota-1627.r.html
:respekt:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 20 Feb 2013, 14:01

Ca orice utilaj e normal ca si motoarele electrice sa aiba intervale de servis dar pe mine ma intreseaza sa aflu parerea utilizatorilor despre problemele avute, dupa cit timp de utilizare si rezolvarea lor .Mentionez ca detin un motor de la energo.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Feb 2013, 14:25

diesel scrie:Ca orice utilaj e normal ca si motoarele electrice sa aiba intervale de servis dar pe mine ma intreseaza sa aflu parerea utilizatorilor despre problemele avute, dupa cit timp de utilizare si rezolvarea lor .Mentionez ca detin un motor de la energo.
Disel nu e nici o regula ....
Eu am tras de un motor minkotta de 30 lbs timp de 4 ani....nu am avut nevoie de nici un service....pe vremea aceea nu era voie la concursuri decit cu electrice.
Am vazut insa pe la colegi motoare electrice la care s-au distrus ploturile din maneta si nu mai aveau contacte bune in unele viteze .
In rest nu se prea intimpla mare lucru cu ele ....nu au intretinere speciala .....eu unul nu am schimbat in viata mea macar un stift la vre-un motor electric :wink:
Sa fi avut doar noroc??? :roll:
Nu prea cred.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 20 Feb 2013, 14:55

Probleme cu vitezele a avut un prieten dar se rezolva destul de simplu pe mine ma intreseaza mai mult cele legate de etansietarea motorului in sine si anume semeringurile de la axul elicei daca a patit cineva sa ia apa motorul pe acolo si ce pateste motorul in cazul acesta si daca poate sa-ti strice bateria daca intra in scurtcircuit.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Feb 2013, 13:57

ma intreseaza mai mult cele legate de etansietarea motorului in sine si anume semeringurile de la axul elicei daca a patit cineva sa ia apa motorul pe acolo si ce pateste motorul in cazul acesta si daca poate sa-ti strice bateria daca intra in scurtcircuit.
Nu am auzit la nimeni sa aibe o asemenea problema in ultimii 7-8 ani .....asta nu inseamna cu nu poate exista....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 21 Feb 2013, 18:16

Inseamna ca pot sta linistit.Multumesc de informatie.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Feb 2013, 22:29

Diesel
eu am schimbat semeringurile la motorul meu . costa 7 lei un semering . sunt 2 bucati unul linga altul si niciodata nu se duc amindoua se strica doar cel exterior ( in functie de producator cel exterior e montat cu arcul in afara sau inauntru ) cind e montat cu arcul spre elice ( in exterior ) acesta rugineste daca nu e uns bine ( incarcat cu vaselina ) . se da elicea jos se desfac 2 suruburi se scot semeringurile se schimba si se remonteaza . dureaza 10/15 minute si nu e mare filozofie .

Am mai reparat altul care o luat apa in interior de era tot o rugina . alte semeringuri o curatare zdavana si profunda , uns pe unde trebuie si merge ca nou !
( electronica nu a suferit ca altfel era jale mare la ce tona de rasina o etansaza )

miine schimb la alt motor semeringurile ( daca le gasesc pe stoc ca nu cunosc cotele sa pot sa le comand fara sa il desfac ) daca vrei iti fac poze si iti trimit .

o seara faina
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 22 Feb 2013, 08:24

Multumesc ,vorbim la telefon.

Scrie răspuns