probleme lanseta spining shimano xax
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ovi_vl
- utilizator constant
probleme lanseta spining shimano xax
nu de putine ori mi s a intamplat sa arunc in apa segmentul de la lanseta atunci cand folosesc naluci mai grele. Nu se intampla de la prima aruncare dar, cu timpu mufarea se slabeste si poc ma trezesc cu segmentu in apa ...si apoi trebuie sa l "mulinez" inapoi. stie cine vre un truc sau ceva ca sa nu mi se mai intample asta? deja am devenit mai atent si verific mufarea la fiecare lansare 

incearca la mufare sa introduci segmentul de varf cu inelele la 90 grade fata de cele de la segmentul de baza si sa termini mufarea cu o usoara rasucire.
in nici un caz sa nu fortezi mufarea, ferm dar nu fortat.
in nici un caz sa nu fortezi mufarea, ferm dar nu fortat.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
am vazut si eu asa ceva, tot la un shimano al unui prieten...asa se "sudase" imbinaarea ca am tras de ea pana s-a deformat blankul.
a iesit in final, lanseta e inca folosita cu acea zona a blankului deformata
a iesit in final, lanseta e inca folosita cu acea zona a blankului deformata

Sa nu mi-o iei in nume de rau dar este firesc sa ai probleme de uzura in categoria asta de pret, dupa o vreme destul de scurta. Exista evident solutii "romanesti" si n-o zic ca o jignire... dar poate c-ai putea sa-ti faci un cadou... nu merge? 

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
ovi_vl, ai incercat sa mufezi asa cum ti-am scris mai sus?
tot asa usor iese?
tot asa usor iese?
- Torescu Octavian
- senior
lipeste o banda de scoci pe zona de mufare a talonului si dupa aceia dezlipesteo.in zona aia ar trebui sa ramana un pic de material de pe banda adica mai lipicioasa.(foloseste izoler band dar sa vezi ca materialul de pe banda adera in zona aia) .nu trebuie sa fie in exces doar putin cat sa nu mai permita alunecarea .