Probleme la Humminbird 798
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Probleme la Humminbird 798
Mare belea pe capul meu:
Am facut upgrade de soft la ultima versiune care mi-au dat-o ei si dupa 2-3 minute de umblat prin el, imi revine la niste setari primare ( dispare SI si revine la functiile unui sonar cu minim de dotari).Vreun sfat, ceva, inainte sa le dau support?
Am facut upgrade de soft la ultima versiune care mi-au dat-o ei si dupa 2-3 minute de umblat prin el, imi revine la niste setari primare ( dispare SI si revine la functiile unui sonar cu minim de dotari).Vreun sfat, ceva, inainte sa le dau support?
Re: Probleme la Humminbird 798
ai dat restore defaults inainte de upgrade ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
... daca nu ai dat....................ai problema!
N-am dat, sper sa mearga daca mai fac inca o data upgrade.
Pai asta-i problema sau poate fi!Trebuie dat,, restore default'' inainte de up-grade.Trebuie cautata functia asta si activata NEAPARAT.
E neaparat sa faci update cu sonarul pus pe setarile de fabrica ... s-ar putea sa nici nu poti remedia in Romania erorile care iti apar dupa un update incorect... In cartea tehnica iti spune asta in mod specific. E valabil si pt 898, 998, c, si, etc...
Nu m-a lasat sa fac upgrade inca o data, imi zicea ca e aceeasi versiune de soft.
Am scris la Humminbird la suport si mi-au zis ca in Normal mode va functiona fara probleme.
Alta problema care o am este legata de calitatea imaginii. Am vazut la altii imagini de o claritate deosebita, ceea ce la mine n-am reusit asta, cat m-as fi jucat prin setari.
M-am tot documentat si am inteles ca-mi trebuie sonda HD, cred ca modelul asta XHS 9 HDSI 180 T, sonarul meu are sonda din fabricatie (XNT-9-SI-180-T).
Gasesc la noi in tara s-o cumpar?
Am scris la Humminbird la suport si mi-au zis ca in Normal mode va functiona fara probleme.
Alta problema care o am este legata de calitatea imaginii. Am vazut la altii imagini de o claritate deosebita, ceea ce la mine n-am reusit asta, cat m-as fi jucat prin setari.
M-am tot documentat si am inteles ca-mi trebuie sonda HD, cred ca modelul asta XHS 9 HDSI 180 T, sonarul meu are sonda din fabricatie (XNT-9-SI-180-T).
Gasesc la noi in tara s-o cumpar?
Sonarul are HD sau nu?Daca nu are cam aia e imaginea.Nu poti pune alta sonda la el.Am intrebat si eu la Humminbird Support.
Sonarul e 798ci HD SI Combo, dupa ce am citit pe net ar merge schimbata sonda.
Asta e sonarul:
http://store.humminbird.com/products/40 ... D_SI_Combo
Asta e sonarul:
http://store.humminbird.com/products/40 ... D_SI_Combo
Pai tu ai transducerul standard (XNT-9-SI-180-T) care are doar Si. Iti trebuie un altul, si anume XPTH 9 HDSI 180 T.