Probleme Humminbird Fishfinder 565

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Probleme Humminbird Fishfinder 565

Mesaj de attilaf » 13 Dec 2011, 11:26

Salut
Din neatentie, sonarul din titlu a ajuns sa ia ceva apa la bord (la propriu).

A fost desfacut, uscat corespunzator, spray-at cu spray pt contacte, dar nu mai functioneaza. Probabil s-o fi ars ceva, fiind oprit (dar inca conectat la bornele bateriei) in momentul cand a luat apa.

Are careva vreo schema electrica a modelului respectiv sau stie cineva de unde as putea sa fac rost de una?
Mersi anticipat.
Attila

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2011, 14:29

Din pacate am avut si eu o situatie similara cu un 656 cumparat de pe EBay care nu se alimenta ..

L-am dus la multi "doctori" in electronica si nu iau dat de capat...tocmai din lipsa schemei sonarului....

Poate daca incerci sa-i contactezi pe cei de la Humminbird sa ai mai mult noroc si poate te ajuta ei cu schema sau macar cu reparatia . :wink:
Spor .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 13 Dec 2011, 14:42

Mersi Vali pentru raspuns.

Din pacate , si pe mine m-a "dezamagit" deja un "doctor" in electronica , cica in lipsa unei scheme ceva, cauta acul in carul cu fan.
Sonarul a fost luat din State, si cam greu cu garantia sau reparatia.

Voi incerca totusi sa le trimit un mail celor de la Humminbird, desi nu imi prea fac sperante ca vor fi atat de amabili sa imi trimita o schema electrica :D

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 13 Dec 2011, 15:09

Incearca si la cei de la NM marine care comercializeaza asa ceva
http://www.marine-shop.ro/contact.php
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

nmmarine
junior
junior

Sonar Humminbird 565

Mesaj de nmmarine » 13 Dec 2011, 16:07

attilaf scrie:Mersi Vali pentru raspuns.

Din pacate , si pe mine m-a "dezamagit" deja un "doctor" in electronica , cica in lipsa unei scheme ceva, cauta acul in carul cu fan.

Voi incerca totusi sa le trimit un mail celor de la Humminbird, desi nu imi prea fac sperante ca vor fi atat de amabili sa imi trimita o schema electrica :D
Salve Attila,
Daca esti din Bucuresti, ia sonarul si adu-l sa vedem ce se poate face.
Daca nu esti din Bucuresti, da-mi un telefon la 0722669999, si mai vorbim.
Vis a vis de americani, poti fii mai mult ca sigur ca nu-ti vor trimite schema

Salutari
Adrian B
www.marine-shop.ro
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Sonar Humminbird 565

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2011, 16:25

nmmarine scrie:

Salve Attila,

Salutari
Adrian B
www.marine-shop.ro
Attilaf, fa un efort si trimite sonarul la NMmarine la domnul Adrian Bitirez pe care nu-l cunosc personal dar pt. care pot garanta ca este un om de MARE CARACTER ....

Am avut ocazia sa fac o mica afacere cu o barca Allroundmarine in anul 2007 :wink: , afacere din care eu am iesit foarte cistigat ....

Ii sunt recunoscator domnului Bitiriez si ma bucur ca exista oameni de calitate in acest bussnis...

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 13 Dec 2011, 16:39

Vali...
Nici eu nu-l cunosteam pe dl Adrian B (nmmarine), cel putin pana acum cateva minute (caci am avut o discutie telefonica), dar as putea garanta ca intr-adevar este o persoana de mare caracter. Mi-a raspuns la o parte din intrebari, mi-a confirmat o serie de amanunte ce le banuiam si pot spune ca discutia avuta m-a scutit de ceva efort :)

Va multumesc inca odata pe aceasta cale, atat tie Vali, lui MatrixVR5 cat si lui Adrian pentru ajutor.

Sper sa am ocazia sa ma revansez vreodata.

PS. S-ar parea ca sonarul are sanse mici de reparare, dar daca Mosu' nu aduce altul, iepurasul sigur va fi darnic :D.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2011, 18:01

"Sper sa am ocazia sa ma revansez vreodata."
..................................................................
Attilaf, astept sa te revansezi aici in galerie cu ceva pesti prinsi sub directa "indrumare' a sonarului , reparat sau al celui nou.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Spor.

nmmarine
junior
junior

Re: Sonar Humminbird 565

Mesaj de nmmarine » 13 Dec 2011, 22:52

vali stratonov scrie:
nmmarine scrie:

Salve Attila,

Salutari
Adrian B
www.marine-shop.ro
Attilaf, fa un efort si trimite sonarul la NMmarine la domnul Adrian Bitirez pe care nu-l cunosc personal dar pt. care pot garanta ca este un om de MARE CARACTER ....

Am avut ocazia sa fac o mica afacere cu o barca Allroundmarine in anul 2007 :wink: , afacere din care eu am iesit foarte cistigat ....

Ii sunt recunoscator domnului Bitiriez si ma bucur ca exista oameni de calitate in acest bussnis...
Merci mult pentru vorbele frumoase, chiar ca nu ne cunoastem.. dar eu ma mai uit prin reviste.. asa ca cel putin vad maestrii prin presa scrisa.
Vis a vis de Attila, ce sa spun? Am incercat doar sa-l ajut, dar in acest moment nu stiu ce se poate face. Dar asa cum a spus Attila bacsi , poate se roaga frumos de Mosu' si face vreo minune.. Mikulas letezik nem ? ( Mos Craciun exista nu? --- traducere in romana )
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii

Scrie răspuns