mulineta buna la un raport calitate / pret foarte bun.
p.s. frana de la Ryobi nu am intalnito pana acuma la mulinete din clasa lor de pret
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
am si o "applause2000" aia de 4 ani, nu da semne ca s-ar lasa...si al fel dau cu ea fara mila multe partide jiguri grele...sute de agataturi etc... f bune...adiwolf scrie:exact asta spuneam si eu ovidiule![]()
mulineta buna la un raport calitate / pret foarte bun.
p.s. frana de la Ryobi nu am intalnito pana acuma la mulinete din clasa lor de pret
si eu am un hasait la mulinare dar nu e de la tambur...e de la rola de la pickup. d-aia am si stricat mulineta, ca m-am apucat sa o ung....acu merge mult mai bine dar am probleme cu pickupul ....cred totusi ca ma mai tine ceva ani ca nu dau cu textil.adiwolf scrie:cu ecusima am avut doua probleme:
- prima,dupa un timp a inceput sa se auda un harsait la mulinare ca si cum ar fi frecat tamburul de ceva,dar mulineta mergea brici,rezolvarea a fost sa o desfac,sa o curat si sa suflu cu aer comprimat toate mizeriile stranse in tamburi din cauza ca pe cei de rezerva ii mai purtam prin buzunare,deci problema rezolvata in timp.
nu-mi spune de piesa aia...am stat juma de ora si am transpirat langa ea pana am reusit s-o asez. acu merge bine pickupul dar nu revine decat daca ma opintesc in maner, ceea ce nu e ok. mai bine il dau cu mana. cred ca am deranjat cealalta piesa in forma de Z , e una mult mai groasa care cred ca se ocupa de revenirea pickupului.adiwolf scrie: la picapul acestei mulinete ai o sarma indoita in forma de Z,ai grija mare cu asta fiindca se baga foarte greu in locasul ei si daca nu nimeresti cum trebuie,picapul nu merge.
eu nu am mai reusit sa bag sarma originala,am fost nevoit sa imi confectionez eu alta indentica,dar cu cracii o ideee mai lungi ca sa intre si sa stea draqului acolo unde trebuie