probleme cu pluta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
probleme cu pluta
dupa cativa ani de folosire, am observat ca pluta pe un bat drag mie a inceput sa se invecheasca si sa se deterioreze. cand e vorba de detalii sunt cam maniac si as vrea sa o schimb, desi prietenii zic ca pe ei nu i-ar deranja prea mult. batul nu are frontgrip , deci nu sunt nevoit sa mut mandrina. vreau sa inlocuiesc decat jumatatea dinspre capatul batului si eventual sa ii mai adaug vreo 5 cm...cum ar trebui sa porcedez? daca mai e cineva care s-a confruntat cu acesta problema l-as ruga sa impartasesca din experienta proprie, sau poate e cineva care se ocupa cu rodbuidingul si vrea sa faca un ban...
sau cumperi un nou rear grip (ai zis ca foregrip nu ai).
cureti cu un cutter, cu mare grija reargripul actual si-l montezi pe cel nou.
imposibil sa nu gasesti niste indicatii referitoare la montarea noului grip.
cred ca e ca si cum ai trage un tub/inele de pluta peste blank, cu adezivul corespunzator.
cureti cu un cutter, cu mare grija reargripul actual si-l montezi pe cel nou.
imposibil sa nu gasesti niste indicatii referitoare la montarea noului grip.
cred ca e ca si cum ai trage un tub/inele de pluta peste blank, cu adezivul corespunzator.
Ultima oară modificat 28 Ian 2009, 11:17 de către Michael, modificat 1 dată în total.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
sunt kit-uri de cumparat, in ele vin si indicatii.
http://www.acidrod.com/corkGrips.html
http://www.acidrod.com/corkGrips.html
Michael va recomanda Regulamentul forumului
seve, de unde esti ?
iti pot recomanda cu simt de raspundere pe laurentiu andronic de la aquamania ... mie mi-a facut un loomis, si l-a lucrat impecabil, am mai vazut bete facute de el pe la diversi pretini, iarasi, lucrate impecabil ...
daca esti din buc, un drum pana la aquamania cu batul ar fi o idee buna , si vobesti cu omul ce si cum ....
iti pot recomanda cu simt de raspundere pe laurentiu andronic de la aquamania ... mie mi-a facut un loomis, si l-a lucrat impecabil, am mai vazut bete facute de el pe la diversi pretini, iarasi, lucrate impecabil ...
daca esti din buc, un drum pana la aquamania cu batul ar fi o idee buna , si vobesti cu omul ce si cum ....