problema!!??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
christianpindichi
veteran
veteran

problema!!??

Mesaj de christianpindichi » 04 Iun 2006, 18:11

2 zile am pescuit cu fireline d e 8 lb(0,10??).multumit de el f mult.am prins pesti de pana in 3 kg fara probleme,INSA, am inteles ca fireline asta e facut din mai multe fibre fuzionate nustu' cum(termic parca).Dupa 2 zile d epescuit,nu numai ca si-a pierdut culorea intensa,dar au si inceput fibrele sa se ...nici nu stiu cum sa-i spun...sa se dezmembreze???adik nu mai e un fir compact ci seamana mult cu un multifilament impletit...si despletit :D :D :D ?sa fie oare din cauza inelelor :?: :?: :?:

mihai florescu
veteran
veteran

Re: problema!!??

Mesaj de mihai florescu » 04 Iun 2006, 18:20

christianpindichi scrie:2 zile am pescuit cu fireline d e 8 lb(0,10??).multumit de el f mult.am prins pesti de pana in 3 kg fara probleme,INSA, am inteles ca fireline asta e facut din mai multe fibre fuzionate nustu' cum(termic parca).Dupa 2 zile d epescuit,nu numai ca si-a pierdut culorea intensa,dar au si inceput fibrele sa se ...nici nu stiu cum sa-i spun...sa se dezmembreze???adik nu mai e un fir compact ci seamana mult cu un multifilament impletit...si despletit :D :D :D ?sa fie oare din cauza inelelor :?: :?: :?:
8lb inseamna 0.16 mm.Eu am folosit mult timp Fire Line(0.12 mm) si nu am patit asa ceva(asa repede) de unde ai luat ata???e de incredere sursa??

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 04 Iun 2006, 23:55

Salut Cristi,
E adevarat, se uzeaza invelisul. Eu am patit asta si cu F luat de la Cabela's si cu cel de la noi de pe piata, indiferent de lanseta (inele).
Daca vrei sa te tina mai mult, il poti intoarce pe tambur.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Iun 2006, 07:32

io am dat cu el vreo 15 partide inainte sa inceapa sa se scamoseze. E drept am si rupt de el destul. Intr-un an am ajuns de la 130 m la vreo 30, evident dupa ce l-am intors.
near the beer

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 05 Iun 2006, 10:00

am Tuf Line XP de 15 lb de ceva timp si l-am folosit si pe jig si pe vobler!

Firul e ca nou! Sursa un prieten zis si Cabela's Man! :lol: :lol:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 05 Iun 2006, 10:02

Nasule, vin cu plocon.Un cocos , un curcan sau.....un kit de shaduri??? :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 05 Iun 2006, 10:06

mai bine un kit de shad-uri... :lol: :lol: cocsii si curcanii se gasesc usor, kit-uri de shad-uri adevarate nu se gasesc decat la Cabela's Man a.k.a Salau Terminator! :lol: :lol: :lol:

Calone
veteran
veteran

Re: problema!!??

Mesaj de Calone » 05 Iun 2006, 13:42

christianpindichi scrie:adik nu mai e un fir compact ci seamana mult cu un multifilament impletit...si despletit :D :D :D ?sa fie oare din cauza inelelor :?: :?: :?:
asa se face el nu trebuie sa-ti faci probleme . Din mai multe textile incercate personal , pana la urma tot fireline tind sa cred ca e cel mai bun . ( chiar daca se scamoseaza , parca mai pronuntat decat altele ) .

Scrie răspuns