Problema este urmatoarea:
-la frig mulineta scapa chiar merge fara probleme pe spate cu piedica in pozitie de oprire a reversului
-care ar fi cauzele?
-mulineta este o data unsa cu vaselina(desfacuta si ansamblata cu mare grija), o am cam de 6 luni
-ar putea fi de vina excesul de vaselina?
-vaselina de proasta calitate?
-am facut eu vreo prostie?
-e posibil sa se contracteze metalul de la sistemul de oprire(la cald nu apare problema piedicii!!!)?
Astept pareri?
P.S. mulineta este Daiwa Exceler
Problema cu piedica de la mulineta!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
se intampla la multe mulinete si multe modele
doar iarna
trebuie curatat rulmentu one way
nu tre sa aiba vaselina pe el deloc
la montare cand introduci camasa aceea din otel din interior ii pui o picatura de ulei pt mulinete
doar iarna
trebuie curatat rulmentu one way
nu tre sa aiba vaselina pe el deloc
la montare cand introduci camasa aceea din otel din interior ii pui o picatura de ulei pt mulinete
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
sau o lasi asa si la primavara isi revine, apoi toata vara folosind mulineta vaselina aia de pe one-way se va duce.
si mie mi s-a intamplat doar la rece, tot la exceler, tot din cauza vaselinei.
vezi sa nu pierzi rolele din camasa de plastic a rulmentului one way.
si mie mi s-a intamplat doar la rece, tot la exceler, tot din cauza vaselinei.
vezi sa nu pierzi rolele din camasa de plastic a rulmentului one way.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Am patit si eu la fel si la sfaturile unui pescar batran, am demontat rotorul, apoi am incalzit axul cu o bricheta (nu foarte tare), am mulinat de cateva ori, am sters axul, apoi am pipetat ulei de mecanisme fine pe ax, si pe langa ax, de vreo 7-10 ori, mulinand de cateva ori.
Problema este intr-adevar din cauza vaselinei, care datorita frigului devine mai viscoasa si nu lasa bilele cilindrice ale antireturului sa lucreze, si ingreuneaza circulatia axului in lagar. Uleiul nu va face asta, si antireturul va functiona cat de cat bine. Nu super-bine caci vara nu e ca iarna, sa nu uitam!
Problema este intr-adevar din cauza vaselinei, care datorita frigului devine mai viscoasa si nu lasa bilele cilindrice ale antireturului sa lucreze, si ingreuneaza circulatia axului in lagar. Uleiul nu va face asta, si antireturul va functiona cat de cat bine. Nu super-bine caci vara nu e ca iarna, sa nu uitam!