problema Cabela's Proguide

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bosketu
junior
junior

problema Cabela's Proguide

Mesaj de bosketu » 09 Iun 2006, 15:02

salutare, am o cabela's proguide la care mi-a sarit pastila din interiorul inelului de varf. dupa ce mi-am obosit ochii cautand fara succes, m-am decis sa va intreb care ar fi cea mai buna solutie, avand in vedere ca sufar si de sindromul "dubla mana stanga", adica nu sunt mare meserias. gasesc doar pastila cu pricina la vreun magazin sau trebuie sa cumpar un inel de varf ? si daca trebuie sa cumpar tot inelul, cum poate fi montat ?

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 09 Iun 2006, 15:15

Simplu.Incalzesti cu bricheta "pipa " inelului vechi si apoi tragi incet , pina iese.Pui o picatura de superglue si pui inelul nou.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 09 Iun 2006, 15:41

eu la ineleul de varf folosesc sacâz.
pun puţin intr-o lingură o incălzesc până se topeşte sacâzul ,moi vârful şi bag inelul.
avantajul este ca poţi să-l schimbi foarte usor, iar sacâzul ăla ţine beton.

(asta o ştiu şi eu de la alţii mai bătrâni)

bosketu
junior
junior

Mesaj de bosketu » 09 Iun 2006, 17:05

multam fain, am reusit sa scot varful si trebuie sa-mi cumpar maine un varf nou. aveti ceva sugestii ? in constanta eu stiu numai magazine arrow si gipo. la arrow pe site am gasit inele sic si titan, dar mi se pare ca sunt foarte ieftine (16.000 lei vechi cele sic, 22.000 cele titan). oare sunt si bune in afara de faptul ca sunt ieftine ? sunt nelamurit si de alegere, sic sau titan ?

Scrie răspuns