PowerPro Vermillion Red Line
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
PowerPro Vermillion Red Line
L-a folosit cineva?
Sau macar stie cineva cum e, l-ati pipait?
Producatorul spune ca firul are un invelis protector, spre a fi mai rezistent la abraziune, insa ma gandesc ca asta l-ar face ceva mai rigid si mai greu castabil...
Voi ce stiti de el?
Numai bine!
Producatorul spune ca firul are un invelis protector, spre a fi mai rezistent la abraziune, insa ma gandesc ca asta l-ar face ceva mai rigid si mai greu castabil...
Voi ce stiti de el?
Numai bine!
- semlecangheorghe
- veteran
- danielcocea
- veteran
Re: PowerPro Vermillion Red Line
il am eu.....si de 5 lb si de 8 lb.....nu este decat o singura mare diferenta...culoarea rosie....atat.....si de ce este rosie????....producatorul spune ca rosu este suloarea care dispare prima sub luciul apei....deci este pentru pesti mai speriosi sau pentru ape mai putin adanci.....cata_asp scrie:L-a folosit cineva?
Voi ce stiti de el?
Numai bine!

- danielcocea
- veteran
pai da , devine "invizibil" pt ochiul pestelui....ma refer fata de cel yellow...verde/galben(yellow) fiind culoarea care se vede cel mai adanc.....pe cand rosu "dispare" mult mai repede....ideea este ca e bun daca se pescuieste pe o apa putin adanca sau la pesti mai banuitori sau speriosi....razvan m. scrie:Rosul dispare primul sub apa in sensul ca devine negru, nu ca ar deveni invizibil.

- kuin tauti
- veteran
Diapare.... dar daca e folosit cu un leader fluorcarbon.
Eu nu sunt deloc impresionat de pp roshu, am cumparat vreo doua role pentru ca l-am gasit la juma de pretz. As fi preferat verde.
In ape putin adanci, verde e mult mai bun. Sigura situatie unde dispare culoarea doar e jigging in apa adinca.
LEADER e cuvantul de ordine...
Eu nu sunt deloc impresionat de pp roshu, am cumparat vreo doua role pentru ca l-am gasit la juma de pretz. As fi preferat verde.
In ape putin adanci, verde e mult mai bun. Sigura situatie unde dispare culoarea doar e jigging in apa adinca.
LEADER e cuvantul de ordine...
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
- edi_curiosul
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran