PowerPro - s-a schimbat ceva?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- trombonezu
- utilizator constant
PowerPro - s-a schimbat ceva?
Ati remarcat cumva o schimbare a formulei Power Pro? Am o rola de PP de 15 livre cu care am dat foarte multumit un an de zile/// de curand am cumparat tot PP de 15 dar este foarte diferit de cel vechi... si anume: imi pare mai gros si mai rigid, culoarea difera clar (chiar daca isi pierde nuanta la fel de repede) si parca-parca e mai rezistent la abraziune... ce parere aveti?
- trombonezu
- utilizator constant
-
- veteran
-
- veteran
Asta a fost senzatia mea.A fost prima data cind am folosit acest fir si eu asa am simtit ca nu a fost acelasi fir la inceputul partidei cu cel de la sfirsitul partidei.Am un tambur cu acest fir si altul cu Berkley asa ca voi face in continuare testul cu Power Pro.Si eu sper sa ma fi inselat,doar sa fi avut senzati de impregnare(ingreunare).
tudor,
power pro se comercializa acum 9 luni ( approx ) in 3 variante, alb, moss green si hi vis yellow
hi vis yellow avea o culoare verde deshis fluo
ultima rola mi-a venit in schimb portocaliu, si se simtea la mana ca este alt fir
de altfel, si cutia arata altfel
acum surpriza, ma uita pe cabelas si pe alte site-uri si firul arata normal, carcasa la fel ( exact la fel ca acum un an )
power pro se comercializa acum 9 luni ( approx ) in 3 variante, alb, moss green si hi vis yellow
hi vis yellow avea o culoare verde deshis fluo
ultima rola mi-a venit in schimb portocaliu, si se simtea la mana ca este alt fir
de altfel, si cutia arata altfel
acum surpriza, ma uita pe cabelas si pe alte site-uri si firul arata normal, carcasa la fel ( exact la fel ca acum un an )