Power Pro vs Daiwa Samurai Braid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Power Pro vs Daiwa Samurai Braid
George,
De unde gasesc sb de 55? Vreau pt stiuk atunci cand lanseul se termina "la veverite" , de cel de 30 imi e jena sa trag cum se cuvine.
De unde gasesc sb de 55? Vreau pt stiuk atunci cand lanseul se termina "la veverite" , de cel de 30 imi e jena sa trag cum se cuvine.
- George1985
- veteran
http://www.rapitori.ro/forum/fir-textil ... 29829.htmlold_radu scrie:@ GeorgeGeorge1985 scrie:... SB cu 100-120ron 150yds, asta la pret de forum.
...la banii astia vreau si eu SB , un 15 sau 18 lbs
....un link , ceva

old_radu scrie:George1985 scrie:... SB cu 100-120ron 150yds, asta la pret de forum.
@ George
...la banii astia vreau si eu SB , un 15 sau 18 lbs
....un link , ceva
Radule vezi ca ai mp.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
...multam fain , baieti !

- johnnybravo
- Moderator
merci de parerile de pana acum, raman la pp, pt Dunare si in special clisura rezistenta la abraziune este cruciala.
...cu cea mai mare placere !
...nu uita de fluorocarbon , poate merita luat in calcul , daca tot veni vorba de "rezistenta la abraziune "

...nu uita de fluorocarbon , poate merita luat in calcul , daca tot veni vorba de "rezistenta la abraziune "

Nu are rost sa dai cu fire savante scumpe si de vobler in agataturi si abraziune la jig ! Daca ai bani da ,si daca imi spuneti ca la 10 lb is diferente notabile la abraziune intre doua textile de top , pp ii de top , atunci ma las de pescuit si trec pe plutarit 

Ba sunt de parere ca pe curent un fir mai subtire si cu sectiune cat mai rotunda e mai senzitiv decat o panglica. Desigu, bugetul e un aspect "oarecum" esential 
Dar cand ai peste 800 lei in mulineta si bat, parca nu e o tragedie 100 lei in fir

Dar cand ai peste 800 lei in mulineta si bat, parca nu e o tragedie 100 lei in fir
Esti sigur sau doar crezi
, io nu dau cu fire sub 15 lb decat foarte rar , insa pp normal de 15 nu-i deloc panglica ! La role de 1500 de yarzi ies mult mai ieftin decat orice altceva cu aceasi calitate !

- George1985
- veteran
Doar ca diferenta intre PP de 10lbs si SB de 10lbs este in diametru...PP e dublu fata de SB,de aici si rezistenta la abraziune, logic.
Fiecare foloseste ce-i place pana la urma
Fiecare foloseste ce-i place pana la urma