Power Pro original-fals

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

suli
senior
senior

Re: Power Pro original-fals

Mesaj de suli » 10 Feb 2014, 20:10

Mersi Octavian,trebuie sa fim respectosi unul cu altul si sa participam cu toti spre binele tuturor forerilor.
Un salut.

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 10 Feb 2014, 20:29

acum imi dau si eu seama de ce mi se rupeau cite 20-30m odata de PP10lb...
problema nu era ca nu ar fi original...ci ca era cam vechi eu cumparindu-l anul trecut in primavara,iar din pozele voastre reiese ca el a fost facut in 2009-2011...
sau pescarul(eu)sa fie de vina? :respekt:

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 10 Feb 2014, 22:24

vcalin scrie:acum imi dau si eu seama de ce mi se rupeau cite 20-30m odata de PP10lb...
problema nu era ca nu ar fi original...ci ca era cam vechi eu cumparindu-l anul trecut in primavara,iar din pozele voastre reiese ca el a fost facut in 2009-2011...
sau pescarul(eu)sa fie de vina? :respekt:
Nu stiu ce sa zic...chestia asta cu vechimea e relativa,am fire textile de 3-4 ani si nu dau semne de oboseala,iar ce am schimbat a fost pt.ca imi ramasese mai putini metri pe mulineta si afecta putin la lansare,de multe ori le schimbam mai des de cum ar trebui,eu zic ca firul a avut ceva.....un fir original duce mult.
Actualmente am spiderwire fusion,un fir care nici nu mai stiu daca se mai fabrica,are 5-6 ani de cand l-am cumparat si de 3 ani l-am
pus pe mulineta de casting....pare sa fie ca si an prima zi,pescuiesc 1-2 ori pe saptamana.
Prietenul cu care ies foloseste de multi ani Power Pro si nici o problema,in afara de cate o peruca din cand in cand...ce sa faci asa e castingul.

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 20 Mar 2014, 06:23

suli scrie:Am considerat important sa il pun si aici si sa nu ne mai lasam pacaliti de cei care vand falsuri..
Comparatie Power Pro original si fals..

....

Sper sa fie de folos tuturor,un salut.
Multumesc Suli,
:respekt:
am pus si pe forumul meu un link spre acest subiect de aici. (plus o mica completare...)
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 20 Mar 2014, 06:27

suli scrie:E drept ca sa mai schimbat ambalajul in ultimul timp..ce am vazut la dechlaton Spania in jur de 24 euro era asa..
Imagine

Intreband pe aici mi s-a spus ce e original daca scrie pe cutie in engleza,franceza si spaniola ,cum e cel din imagine.
24 € per rola? Pret normal pt PP original.
Salut si fir intins,
Zoran Wiener

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Mar 2014, 10:14

Zoran Wiener scrie:...

24 € per rola? Pret normal pt PP original.
...la Cabelas costa 16,99 $ !
...cred ca 24,95 € (atat costa la Decathlon Spania) este cam prea "normal" , oricat de original ar fi
...17 $ = 55 lei , aprox.
...25 € = 110 lei , aprox.
...la banii astia luam ceva din gama PE
...chiar daca trecea oceanul inot si tot nu se justifica pretul dublu :oops:

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 20 Mar 2014, 10:35

De ce s-ar justifica pretul de 17$? Cine garanteaza ca Cabelas vinde PP original? Pe forumurile din Germania am gasit discutii precum ca, si Cabelas ar fi vandut fake-uri prin 2012.
In fine, eu zic ca si falsificatorii au calitate sortata pt USA si calitate sortata pt destinatie gen... Rusia, de exemplu.
Pt a diferentia fake-urile de original, Shimano distribuie din 2013 comerciantilor din Germania cu ~ 15€ rola de PP 135 m, pret fara TVA.
Ma gandesc ca si Spania tot asa primeste de la Shimano-Europa. Noah, pai daca mai pun 21% tva (TVA Spania), ajungem la 18€, unde nu este inca nici un adaus comercial.

:roll: ...hmmm, dar ce-o fi cand si fake-urile ajung la acelasi pret? :lol:
Salut si fir intins,
Zoran Wiener

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 20 Mar 2014, 10:46

Zoran Wiener scrie:De ce s-ar justifica pretul de 17$? Cine garanteaza ca Cabelas vinde PP original? Pe forumurile din Germania am gasit discutii precum ca, si Cabelas ar fi vandut fake-uri prin 2012.
In fine, eu zic ca si falsificatorii au calitate sortata pt USA si calitate sortata pt destinatie gen... Rusia, de exemplu.
Pt a diferentia fake-urile de original, Shimano distribuie din 2013 comerciantilor din Germania cu ~ 15€ rola de PP 135 m, pret fara TVA.
Ma gandesc ca si Spania tot asa primeste de la Shimano-Europa. Noah, pai daca mai pun 21% tva (TVA Spania), ajungem la 18€, unde nu este inca nici un adaus comercial.

:roll: ...hmmm, dar ce-o fi cand si fake-urile ajung la acelasi pret? :lol:
Total de acord,cam in toate magazinele se vinde intre 20-25 euro....se poate sa mai prinzi cite o reducere la cate un magazin si sa iesi ceva mai ieftin,de exemplu 35 euro rola de 270 metri.
Un salut.

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 20 Mar 2014, 10:53

suli scrie:...
Total de acord,cam in toate magazinele se vinde intre 20-25 euro....se poate sa mai prinzi cite o reducere la cate un magazin si sa iesi ceva mai ieftin,de exemplu 35 euro rola de 270 metri.
Un salut.
Nu e mai ieftin ca e la reducere, e mai ieftin ca pleaca de la Shimano-Europa mai ieftin, si anume cu cit cantitatea de fir pe rola e mai mare, cu atata pretul la metru e mai mic.
Salut si fir intins,
Zoran Wiener

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Mar 2014, 13:04

...n-avem ce sa ne mai miram
...daca s-a ajuns ca si unele medicamente sa fie "fake" si sa fie vandute in lumea intreaga :wallbash:

Scrie răspuns