popper
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Si la Timisoara voblerele si popperele Salmo(cele mari) sunt intre 200.000-230.000.Doar cele mici(de clean) sunt cam la 160.000.Oricum preturile sunt mai ok decat la Rapala... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Legio. Pike-ul ala nu-l prinzi tu la 200k decat daca esti var cu patronul.legio1083 scrie:Chiar si 200, pe unul (Pike) de 12, tot e o treaba... Da in nici un caz,250 si ceva ca mai am un pic si-mi iau rapala.Si chiar nu ma lasa bunul simt sa arunc cu portmoneul prin apa dupa marle...
Da' Iesenii mei o sa aiba o surpriza diseara...![]()
Mai vorbim luni despre asta, ca eu atunci mai pup net.

daca iti place sa mesteresti,iti dau un pont si anume eu mi-am facut de 9cm din breloc ( e 8 RON/buc) de Salmo.
Astept o BR RC de la d-voastra.

Si ce tot ii dati inainte cu Rappala asta. Ca suna ca si cum ai zice- eu nu-mi iau BMW ca daca mai pun ... imi iau mertzan.Ce sa-ti spun, masina de manelisti semianalfabeti tsigani nespalati.Iata eu nu dau cu Salmo sau Cozma, eu dau numai cu Rappala si Yozuri par sa spuna unii !!
Adica ? iti asigura Rappala captura 100%?
Cand am citit aici pe forum ca un kinezism a dat mai mare randament decat rappala si salmo la un loc mi-am luat primele voblere cumparate (CH) si le-am pus in cutie inapoi. Le bag la inaintare sa vad ce scot din ele.
No offense pls.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Stai cuminte ca am si au o chinezarie... Am jupuit-o de vopseaua aia nasoala, si am marcat-o cu o carioca permanenta... Stii cum arata? Ca o broasca turbata!
SI nici nu mi-e mila sa dau cu ea in agatatura... A dracu' scarba, nici nu s-ar agata!
Am vazut si eu pe site, brelocuri de la S, anume chiar Pike... Cat e scorul la una din alea?
Si chiar aseara la bere cu Iesenii am adus spre exemplificare o coada de punsula pt pictura transformata intr-ul pike mai adeva ca ala cu eticheta... E copilul meu, si-i cel mai tare!
Ce-i aia : "... ( e 8 RON/buc) de Salmo"
....."Astept o BR RC de la d-voastra. "
Si sincer? Intre Rapala si Cozma , parca mai degraba mi-as lua Cozma...
SI nici nu mi-e mila sa dau cu ea in agatatura... A dracu' scarba, nici nu s-ar agata!

Am vazut si eu pe site, brelocuri de la S, anume chiar Pike... Cat e scorul la una din alea?
Si chiar aseara la bere cu Iesenii am adus spre exemplificare o coada de punsula pt pictura transformata intr-ul pike mai adeva ca ala cu eticheta... E copilul meu, si-i cel mai tare!

Ce-i aia : "... ( e 8 RON/buc) de Salmo"

Si sincer? Intre Rapala si Cozma , parca mai degraba mi-as lua Cozma...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
am vazut ca mai au unu -doua .si daca iti iau cum ti le trimit?ca creste costul cu transportul.
Mai bine vorbesti cu un Patron de la tine de la Iasi sa-ti aduca ca vin astia de la Salmo la fiecare 2 sapt, odata de la Cluj.
Mai bine vorbesti cu un Patron de la tine de la Iasi sa-ti aduca ca vin astia de la Salmo la fiecare 2 sapt, odata de la Cluj.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Stai calm ca m-am rezolvat!
Am luat o pensula si i-am transformat coada intr-un popper si un Pike de 13cm! Le-am si testat pe apa si bat excelent! Tre sa le mai si vopsesc, ci daca n-or arata mai adeva ca alea originale ... Lasa!
Si uite asa cu 70 mii (costul a 2 Gamacatsu extra) imi trag pestiuc adeva!
Cand fac rost de aparat digi pun o poza pe forum!
Am luat o pensula si i-am transformat coada intr-un popper si un Pike de 13cm! Le-am si testat pe apa si bat excelent! Tre sa le mai si vopsesc, ci daca n-or arata mai adeva ca alea originale ... Lasa!

Cand fac rost de aparat digi pun o poza pe forum!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi