Pompe in...gonflabila - rog sfat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Pompe in...gonflabila - rog sfat
salutare,
As fii recunoscator daca mi-ar pute spune cineva mai cu experienta, cum iti dai seama daca barca este umflata ok, fara sa posezi manometru ? Exista vreo regula sau fiecare o umfla cam cat ii place lui ?
As fii recunoscator daca mi-ar pute spune cineva mai cu experienta, cum iti dai seama daca barca este umflata ok, fara sa posezi manometru ? Exista vreo regula sau fiecare o umfla cam cat ii place lui ?
Mergi pe simt
. Cam atat cat sa te tina pe bancuta(daca are) ..fara sa faca cute cand te asezi. Dar ce este foarte important...in caldura mare sa fii foarte atent. O barca umflata ok in racoarea diminetii ..poate sa ajunga "supra-umflata" sub razele soarelui...si sa crape. Deci mai trebuie lasat din supape daca o lasi direct in soare.

-
- veteran
Corect.ULK scrie:Mergi pe simt. Cam atat cat sa te tina pe bancuta(daca are) ..fara sa faca cute cand te asezi. Dar ce este foarte important...in caldura mare sa fii foarte atent. O barca umflata ok in racoarea diminetii ..poate sa ajunga "supra-umflata" sub razele soarelui...si sa crape. Deci mai trebuie lasat din supape daca o lasi direct in soare.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- cristi cristi
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
problema la mine este ca face cute si daca o umflu beton, ptr ca am 140kg. Eu oricum nu o umflu la maxim ptr ca se umfla automat cand ma asez pe ea . Dar ma gandeam ca astia de la Kingfisher dau o anumita presiune de umflare pe placuta de pe barca, si mai spun ca poate duce 400 kile. Pai deci 400kg>140+bagaje, asa ca ma gandesc cum sa-mi dau seama ochiometric daca barca e umflata in parametrii constructorului. apropo, exista pompa electrica cu manometru (umflat si desumflat) de la bricheta masinii spre ex ? Stie cineva de asa ceva ?ULK scrie:Mergi pe simt ;). Cam atat cat sa te tina pe bancuta(daca are) ..fara sa faca cute cand te asezi. Dar ce este foarte important...in caldura mare sa fii foarte atent. O barca umflata ok in racoarea diminetii ..poate sa ajunga "supra-umflata" sub razele soarelui...si sa crape. Deci mai trebuie lasat din supape daca o lasi direct in soare.