discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
edi_curiosul
- veteran

-
exista pe lumea asta pompa pt barca de PICIOR sa tina mai mult de un an? (pompa din randul 3 coloana 3 nu vreau intre in discutie)
ati gasit vreuna sa va tina?
-
Leba
- veteran

-
Am avut si io chinezarie d-aia, m-a tinut 2 ani.

A plesnit corpul pompei, fireste n-a mers dreasa cu niciun lipici...
Ulterior am bulit-o pe a unui prieten. La furtun, cedeaza la frig (0 grade) prin socuri mecanice. I-am dat furtunu meu.
Acu mi-am luat-o p-asta:
POMPA-DE-PICIOR--1-CAMERA
pare solida, are si volum mai mare, videm cat o tine...
Eu m-am consolat, le iau ca pe consumabile.

-
edi_curiosul
- veteran

-
iti spun eu cum fac cu consolarea asta, intreb "cat are garantie?" si revin cu bonul de garantie
dar m-am saturat sa le testez/incerc, anual apar forme noi, culori, materiale, preturi noi
nu exista un BOGA al pompelor de picior?
-
Nemernic
- veteran

edi_curiosul scrie:iti spun eu cum fac cu consolarea asta, intreb "cat are garantie?" si revin cu bonul de garantie
dar m-am saturat sa le testez/incerc, anual apar forme noi, culori, materiale, preturi noi
Daca gasesti separat pompa care vine cu barcile allroundmarin, ti-o recomand.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
edi_curiosul
- veteran

-
Nemernic scrie:edi_curiosul scrie:iti spun eu cum fac cu consolarea asta, intreb "cat are garantie?" si revin cu bonul de garantie
Daca gasesti separat pompa care vine cu barcile allroundmarin, ti-o recomand.
care din cele doua adica?
sau nu e nici una?
-
deltaic
- veteran

Ultima din randul de jos ne-a tinut vreo 3 luni. Acum o avem,cred,din imagine asa pare,pe cea de-a doua din randul de sus.Am achizitionat-o de vreo 2 luni si inca este functionala,cu mici neajunsuri.
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Am avut una vreo 2 ani si ceva , pana mi-a speriat-o cineva la Siriu asta primavara. Acum am una din asta de mana cu dublu sens, dar i-am pus si ei furtun de gradina cu coliere. Nu trebuie sa fie prea rigid si acopera colierele cu banda izolatoare, sa nu "interfereze" vreun colt metalic cu materialul barcii.
-
edi_curiosul
- veteran

-
ANDREI RIGA scrie:Am avut una vreo 2 ani si ceva , pana mi-a speriat-o cineva la Siriu asta primavara. Acum am una din asta de mana cu dublu sens, dar i-am pus si ei furtun de gradina cu coliere. Nu trebuie sa fie prea rigid si acopera colierele cu banda izolatoare, sa nu "interfereze" vreun colt metalic cu materialul barcii.
stiu ca asta cu dublu sens e mult mai rezistenta si e sanatoasa pt spate, dar prefer piciorul sa faca ceva si mainile altceva in acelasi timp